infernus napisał(a):moim zdaniem ważnym elementem jest jakość używanych płynów do spryskiwaczy
Zgadzam sie z Tobą Kolego w 100% .Ja od paru lat używam płynu MOTUL tak letniego jak i zimowego.

www.mazdaspeed.pl
infernus napisał(a):W ostatnim czasie pokusiłem się o zakup do mojej Mazdy DE wycieraczek hybrydowych Firmy DENSO. Od kilku miesięcy je używam i jestem nimi zachwycony! Bardzo ciche, zbierają idealnie, gładko suną po szybie tak jak by współczynnik tarcia gumy po szkle był znikomy!
Przetestowałem wiele firm wycieraczek, ale dopiero Denso zrobiło na mnie pozytywne wrażenie, które utrzymuje się dłużej niż "faza docierania wycieraczek"![]()
infernus napisał(a):infernus napisał(a):W ostatnim czasie pokusiłem się o zakup do mojej Mazdy DE wycieraczek hybrydowych Firmy DENSO. Od kilku miesięcy je używam i jestem nimi zachwycony! Bardzo ciche, zbierają idealnie, gładko suną po szybie tak jak by współczynnik tarcia gumy po szkle był znikomy!
Przetestowałem wiele firm wycieraczek, ale dopiero Denso zrobiło na mnie pozytywne wrażenie, które utrzymuje się dłużej niż "faza docierania wycieraczek"![]()
Minęło już kilka miesięcy używania wycieraczek hybrydowych DENSO i ich stan uważam za perfekcyjny. było trochę deszczu, trochę mrozu. Żadnych kresek, rozmazań, głośnej pracy. Wszystko w perfekcyjnym stanie. Intensywność użycia dość spora ponieważ robię dziennie minimum 80 km. Płyn do spryskiwaczy nadal ten sam markowy, nie hipermarketowy.
Używam je od połowy sierpnia 2019r.
Na dzień dzisiejszy gorąco polecam!
szwagier74 napisał(a):Visee Synergy+. Cena o połowę niższa niż za Denso a jakość i trwałość taka sama
Grzyby napisał(a):Ją zamówienie do 2 auto hybrydowe Oximo
Visee Synergy+. Cena o połowę niższa niż za Denso a jakość i trwałość taka sama.
Damian68 napisał(a):Dzisiaj zamontowane Heyner Hybrid do obydwu Mazd .Czas pokaże jak się będą sprawowałyhttps://allegro.pl/oferta/wycieraczki-mazda-3-03-08-hybrydowe-grafit-alca-7149848014?snapshot=MjAyMC0wMS0yM1QxNzozMzowNS4yMThaO2J1eWVyOzFkMTNhMGNmNDc3OTUzZjI3ZmFlMGUwYjE4ZGI4NmMyNDg0ZWQxMzA5YWFhYTUzODQ0OTc1ZDVlYWZjYzFiYzU%3D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości
Moderatorzy Opinie i Poradniki