alf28 napisał(a):przecież to jedna półka
cenowa, ale nie jakościowa
www.mazdaspeed.pl
alf28 napisał(a):przecież to jedna półka
marcin99 napisał(a):witam...
chciałbym prosić o poradę w sprawie zakupu opon letnich do Avensisa 2.0 D4D...
alf28 napisał(a):ciekawa rzecz ,a bieżnik i miejsce produkcji to samo
jeszcze zapomniałem wspomnieć o indeksie nośnośći i prędkości,lub opony pochodziły od dwóch różnych użytkowników i np;jeden z nich przechulał na oponie całe loto(a wysoka temperatura i słońce swoje robią)aczkolwiek rocznik też może mieć znaczenieWaluś napisał(a):miejsca produkcji nie sprawdziłem, ale model i bierznik ten sam
o jakości można by dyskutować, ale należało by pierw ustalić którą klase opon bierzemy pod uwage.(znaczy z jakim indexem).brii napisał(a):cenowa, ale nie jakościowa
marcin99 napisał(a):witam...
chciałbym prosić o poradę w sprawie zakupu opon letnich do Avensisa 2.0 D4D...
oponki mają być letnie, bardziej z górnej półki jak dolnej... nie wchodzą w gre żadne dębice czy barumy.... coś myślę u oponach fulda.... oponki do jazdy jak najbardziej statecznej... żadnego szalenia... normalna jazda choć prędkości rózne (0-160)...
proszę o poradę jakie byłyby dobre, bezpieczne... i mniej wiecej jaka cenka;)
z góry dziękuje
domin1979 napisał(a):Polecam Pirelli Pzero Nero. Ja kupowałem 17-tki po 435 zł za sztukę w Motoricius.pl
bkapust napisał(a):Szukam letnich 16stek do Mondeo MKIII TDCi. Chodzi mi o _dobre_ lub _bardzo dobre_
voytecku napisał(a):Moze Dunlop SP Sport 9000
brii napisał(a):Mam takie teraz na letnich felgach do Mazdy, zrobiłem na nich jakieś 500km, więc narazie się nie wypowiadam odnośnie prowadzenia. Zachęcająca była cena
voytecku napisał(a):domin1979 napisał(a):Polecam Pirelli Pzero Nero. Ja kupowałem 17-tki po 435 zł za sztukę w Motoricius.pl
Jaki rozmiar tych opon?
Grzyby napisał(a):Nie interesują mnie opinie z aut mniejszych np. 323
Waluś napisał(a):Miałem Jakieś Danlopy (nie pamietam juz modelu) i zraziłem sie do nich. Po przebiegu ok. 30 tys. w 3 z 4 wyskoczyły bąble na obwodzie, co przynajmniej w 2 z 3 uszkodzonych wyeliminowało je z dalszej eksploatacji. A więc jak dla mnie słaba zywotność, choć nawet niezłe właciwości (ciche)
Waluś napisał(a):Teraz mam Michały na lato kurcze nie pamiętam ale chyba Energy czy cos takiego) oponki miodzio. Cichutkie, na mokrym ideał, na suchym troszke piskliwe, ale to chyba standardowa dolegliwośc michałów, sa dośc miekkie. Ale ogólnie chwalę sobie nie tylko ten model, ale cała markę, bo miałem okazje jeździc na kilku modelach (rózne autka) łącznie z zimowymi
Maciej Loret napisał(a):Miałem jakiś samochód, nie pamiętam jaki, ale czerwony. Ciągle się psuł...
Maciej Loret napisał(a):Energy, to chyba najbardziej trwałe, a jednocześnie jedne z najsłabszych opon pod względem trakcji wg moich informacji...
Globy napisał(a):Problemy z odprowadzaniem wody
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy Opinie i Poradniki