danmazda napisał(a):całych postów
to słowa klucze, o które rozbija się cała "dyskusja".... z tego co pamiętam to rację ma danmazda ...można cytować ale nie całe posty....
www.mazdaspeed.pl
lantan napisał(a):"Jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego" – znacie takie powiedzenie?
Idealnie wpisuje się w temat opon wielosezonowych. Chyba, że dojeżdżacie tylko i wyłącznie 200m po bułki do sklepu.
oldwin napisał(a):A miałeś okazję na nowoczesnych 4 seasons pojeździć?
Zgodnie z Twoim tokiem.. to należało by olej w silniku wymieniać na zimowy i letni.. bo przeca też takowe są. A te których używamy też są 'uniwersalne'. To tak słowem dygresji
sethtaca napisał(a):
Upewnijcie mnie tylko, że do tych felg szukam dobrego rozmiaru opon i wypowiedzcie się które opony lepiej kupić.
Zbyk napisał(a):Z moich doświadczeń jak miałem jeszcze auto światowej sławy Polonez 1600. Opony te wytrzymały mi nowe 5 lat, po tym czasie zaczęły robić się guzy, a i bieżnika było licho. Miałem też używki. Jeśli używka to świeża inaczej mogą dziać się cuda jak mojemu ojcu gdy najechał na krawężnik wystrzeliła.
Jeśli miał bym coś kupować to raczej coś nowego niż używanego. To moje zdanie.
Stare to dobre są tylko skrzypce i wino
Remster napisał(a):a co sądzicie o takich oponach Apollo?
http://www.oponeo.pl/dane-opony/apollo- ... v#93542778
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości
Moderatorzy Opinie i Poradniki