Maciej Loret napisał(a):Dokładając 50PLN na komplecie
dokladajac do tych 50zl nastepne 42 zl (na szt.) kupilem jeszcze opony do clio w rozmiarze 13 cali ,
musialem rozlozyc koszty i pogodzic sie z kompromisem , ze albo nowe "wzorowe" opony do jednego auta , albo mniej "uznane" nowe do dwoch , takie zycie ,trzeba dokonywac wyborow nie zawsze takich jak sie chce
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
dopisek (13/07 godz. 21:00) po dzisiejszym "extremalnym" (nie wiem jak nazwac jazde bardziej agresywna niz sie powinno jechac) , wykorzystaniu opon falken na bardzo mokrej nawierzchni ,w lodzi i na trasie w duzych koleinach.
p.s. wiem ze podwazam w tym momencie specow z ADAC , ale ocena za opony falken ze512 zle sie spisuja na mokrym , wedlug mnie jest ocena wysoko niesprawiedliwa ,
sprawdzielm dzis w naprawde kiepskich warunkach w lodzi , i na trasie w duzych koleinach, jezdzi sie dobrze ,pewnie i komfortowo.
widzialem jakie klopoty mieli dzis ludzie na drodze , wiec mam dobre odniesienie .
biore rozwniez po uwage to ze nie jestem specjalista ADAC , i moja ocena jest tylko i wylacznie moja ocena ,
a wiec wedlug mnie , to mozna modlic sie przed kazda jazda, a nie tylko wtedy gdy sie uzywa falkenow