Dziewczopol napisał(a):Hmm niech mi ktoś pokaze przepis że nie można jeżdzić na zestawach za 300zł – przepis o poziomowaniu i spryskiwaczach co innego mówi:)
Homologacja twojej lampy zabrania stosowania żarników ksenonowych
www.mazdaspeed.pl
Dziewczopol napisał(a):Hmm niech mi ktoś pokaze przepis że nie można jeżdzić na zestawach za 300zł – przepis o poziomowaniu i spryskiwaczach co innego mówi:)
Domal napisał(a):zestaw xenon można mieć za 300zł uniwerslany
Dziewczopol napisał(a):a cozrobić jak lampa ma homologacje na dwa rodzaje światła a żarówkę da sie włożyć tylko halogenową?
Dziewczopol napisał(a):a co zrobić jak na kloszu nie ma żadnego napisu?
Dziewczopol napisał(a):– a cozrobić jak lampa ma homologacje na dwa rodzaje światła a żarówkę da sie włożyć tylko halogenową? – odp. kupic zestaw za 300zł
Dziewczopol napisał(a):– a co zrobić jak na kloszu nie ma żadnego napisu?
PARTYBOY napisał(a):Domal napisał:
zestaw xenon można mieć za 300zł uniwerslany
nie no za 300 to najwyżej Zenony a gdzie odpowiednie klosze? a gdzie homologacja?
wiocha rules
Domal napisał(a):A gdy nie ma napisu na kloszu wygraderować strzałki i homolgację
Dziewczopol napisał(a):– no ale nie ma co sie podniecac ksenonami bo już są przestarzałą technologią i powoli zostanie ona wyparta przez diody. Już samochody które mają światła LED w przednich reflektorach.
Dziewczopol napisał(a):Montowanie zestawów za 300 w noralnych odbłyśnikowych lampach to porażka bo oślepiają strasznie
Dziewczopol napisał(a):policja mnie zatrzymywała bardzo czesto z założonymi ksenonami do GE i nigy nawet słowa nie powiedzieli
BIO napisał(a):
nawet jeśli policja nie zwraca uwagi to przecież rzecz w tym aby nie oślepiać innych bo wtedy zamiast efektu jest wzajemna irytacja kierowców
bojownik napisał(a):jak to sprawdzić jakie są w mojej 626?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy Opinie i Poradniki