Najlepszy zapach do auta?
Raven napisał(a):Ambi Pur Discovery
Musze sprawdzic. Tymczasem mam Aqua, a lubie tez AntiTobacco – chociaz nie pale – bo to wedlug mnie zapach meskiego samochodu.
Kazdy samochod ma zapach, ktorego chyba nie wyczuwa wlasciciel... A najpiekniej pachna auta amerykanskie, kazde ktore mialem! Przywiozlem ze Stanow buteleczke aerozolu, ale niestety sie skonczyl
jacek*** napisał(a):a teraz używam "black classic" (czy cuś podobnego) – jest suuper – polecam
Też to mam dobre jest
ross napisał(a):ak kupie to rozpakowywuje je całe i zostawiam na całą noc w samochodzie a rano już wszystko nimi przejdzie

- Od: 7 sie 2006, 12:02
- Auto: W124 E200T '93
A ja kupilem sobie oryginalny AmbiPur Car o zapachu waniliowym ale musze przyznac ze slabo daje. Wiec sobie dokupilem jeszcze waniliowa choineczke Wunderbaum (kolor zolty) i teraz jestem dopiero zadowolony bo te choineczki Wunderbauma naprawde ladnie pachna a co najwazniejsze to czuc ten zapach zwlaszcza jak sie wsiadzie do autka. 
- Od: 21 sty 2007, 10:33
- Auto: Mazda 323F BA Z5 1996r.
ja też polecam ambi pur, zapachu ulubinego nie nam, cała ich linia zapachowa według mnie jest nie zła i długo pachnie.
Czy ktoś kto posiada 'szóstkę' znalazł jakiś patent na zamontowanie odświeżacza przy nawiewie? – te szpary są tak wielkie, że chyba nic tam się trzymać nie będzie. Dotychczas stosowałem tylko przeróżnych rodzajów choineczki- ale to szybko wietrzeje.
Moja nowa Mazda 6 "wyjechała z tłumu"... http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=59909&start=0
- Od: 4 lut 2006, 00:00
- Auto: M6 '08 GH 2.5 MZR TOP
Ja uzywam Dr Marcus Anti Tabacc. Pachnie tak... hmm męsko. Jakoś słodkawe zapachy mnie drażnią.
Kupiłem sobie w takim smiesznym urządzonku z wiatraczkiem. Sam wiatraczek nic nie daje bo działa jak się włączy nawiew dopiero, ale zawsze mi się śmiać chce jak widze to "wymyślne urządzonko". Niezły sposób na poprawę nastroju na 45 dni, a kosztje tylko 8,49zł
Latem auto się wietrzy więc żadnego smrodzidła nie mam.
Baki też czasem latają, ale zawsze mam wyrzuty sumienia, że pierdzę na swój fotel
A tak swoją drogą, czytałem że takie zapachy mogą podobno być niebezpieczne, gdyż opary powodują zmęczenie i nudności... Spotkał się już ktoś z taką informacją??
Kupiłem sobie w takim smiesznym urządzonku z wiatraczkiem. Sam wiatraczek nic nie daje bo działa jak się włączy nawiew dopiero, ale zawsze mi się śmiać chce jak widze to "wymyślne urządzonko". Niezły sposób na poprawę nastroju na 45 dni, a kosztje tylko 8,49zł
Latem auto się wietrzy więc żadnego smrodzidła nie mam.
Baki też czasem latają, ale zawsze mam wyrzuty sumienia, że pierdzę na swój fotel
A tak swoją drogą, czytałem że takie zapachy mogą podobno być niebezpieczne, gdyż opary powodują zmęczenie i nudności... Spotkał się już ktoś z taką informacją??
Opinia jest jak dupa – każdy ma swoją.
- Od: 2 lut 2007, 11:55
- Auto: Daihatsu Applause 1.6xi
Ja podobnie jak większość mam w autku "jakiś" antytabac,bliżej nieokreślony.
Ale i tak nasz tata ma w swojej toyotce zapach podobny do
Jak mocniej się odkręci to jest "fajnie"
A tak w ogóle to chciałbym zapach jaki mają autka sprowadzone z Niemeic(taki przyjemny).
Ale i tak nasz tata ma w swojej toyotce zapach podobny do

Jak mocniej się odkręci to jest "fajnie"
A tak w ogóle to chciałbym zapach jaki mają autka sprowadzone z Niemeic(taki przyjemny).
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Raven napisał(a):Mnie zastanawia co innego – czy mogę kupić następną buteleczkę innego zapachu niż mój, czy tez urządzenie przesiąkło i będzie jakiś mix?
no wescie sie wypowiedzcie na ten temat bo mnie tez to bardzo ciekawi.
Mam teraz zapach waniliowy i jak bym chcial zmienic na jakis inny np: Anti Tabbac to nie bedzie z tego jakiegos mixu?
- Od: 21 sty 2007, 10:33
- Auto: Mazda 323F BA Z5 1996r.
3/4 zapachów jest duszących...jak bym miał jechać w dalszą trasę i to miało by mi cały czas rozpylać zapach to bym sie porzygał...auto samo w sobie nie śmierdzi...
- Od: 4 mar 2007, 12:30
- Auto: mazda 323f 94' BA 1.5 16V
Na początku chciałem się przywitać z wszystkimi użytkownikami tego forum i tej wspaniałej marki samochodu HELLO:). A teraz pytanie, jakich używacie odświeżaczy powietrza w samochodzie typu mazda 6 są tam nie typowe wylotu powietrza.Proszę o jakieś sugestie.
- Od: 2 cze 2007, 13:57
- Auto: Mazda6 Ts 2004
Piotrek napisał(a):wrzuc kadzidelko pod fotel – efekt gwarantowany
he,he,he
luk323 napisał(a):jakie kadzidelko
takie w malym foliowym,zaciskanym woreczku

luk323 napisał(a):co to za kadzidelko?
eee,zwykly susz co tak dziwnie pachnie

luk323 napisał(a):ile to kosztuje?
to zalezy od kogo.Z reguly od 20 do 30 PLN
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
luk323 napisał(a):Gdzie to mozna kupic io jak to wyglada?
Pod knajpami,gdzies na rynku albo od starszego brata buehehehehe
luk323 napisał(a):jak to wyglada?
zielony susz,czasem bardzo sypki a czasem w wiekszych "szyszkach"

A tak na serio.
Polecam czarną choinke "black classic"-dla mnie bomba!W boczku drzwi sobie lezy.