http://www.autoland.pl/produkty/plyny_e ... psik_turbo
Rozcieńczany wg instrukcji i na zielonej 323c zostawia brzydkie zacieki na masce :/ dość ostry zapach i dobre właściwości "myjne"
ale więcej chyba się nie skuszę.
www.mazdaspeed.pl
rej napisał(a):Ja używałem Sonax-a ,Orlenu-sylen i wiele innych ale obecnie pozostaję przy tym z Lidla-nie ma co przepłacać
Grzyby napisał(a):Zamiast kupować różne dziwadła, polecam koncentrat Tenzi (SLK 2008) viewtopic.php?p=2329609#p2329609 (końcówka posta)
Przyjemny zapach, niezła wydajność (z litrowej butelki mamy do 100 litrów gotowego produktu – przy zalecanej dawce 50ml/5l wody).
Yazeen napisał(a):Ja zima stosuje płyn zimowy z Biedronki "AURA". Nie śmierdzi, nie zamarza (stosowałem całą zeszłą zimę), dobrze czyści i tani.
Z tym mogę się zgodzić, tylko że zostawia ciekawe zacieki na masceDo usunięcia jedynie polerką lub jakąś inną agresywną chemią.
Bartoliniusz napisał(a):trzeba wypsikac. Ja przy połowie zbiornika z letnim płynem dolałem jakąś zeszłoroczną resztkę zimowego i na razie tak jeżdże.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy Opinie i Poradniki