travisowski napisał(a):Krisek napisał(a):Pewnie w 1 albo 2 polowie 2010 roku
wtedy to trzeba bedzie na pol syntetyk przechodzica nie GF 5
TIA.... ja tam bende smigal na roslinnym
www.mazdaspeed.pl
Krisek napisał(a):ja tam bende smigal na roslinnym
Krisek napisał(a):SJ/SM – nie swiadczy ze olej jest przeznaczony do dluzszych cyklow wymiany.
Krisek napisał(a):Ile planujesz KM jaki CYKL ?
mihal85 napisał(a):Dlatego też później zdecydowałem się wypróbpować olej Midland Avanza 10w-40. Jestem z niego zadowolony. Od kiedy jeżdżę na Midlandzie szykuje mi się już 3 – cia wymiana (zmieniam olej srednio co 8 kkm) Zastanwiam sie jednak nad zmianą tym razem na Mobil 1 10w-40. Wiem, że nie powinno się zbyt wiele razy zmieniać firmy, klasy itp oleju. Ale co Wy na to ? Na Midlandzie jest ok jednak pod koniec okresu wymiany Mazda zaczyna mi go troszke popijać. Może zaryzykować i sprawdzić Mobil? Proszę o odpowiedź.
mihal85 napisał(a):Może zaryzykować i sprawdzić Mobi?l
–mihal85 napisał(a):Podczas mojej nieobecności mój tata wlał Lotosa. Było jeszcze gorzej silnik chodził strasznie
Łukasz napisał(a):dobre dobre ,a były smoki w tej bajceLepiej zmień motor a nie olej.
Robakk napisał(a):Mam takie pytanko
Nie bede specjalnie zakladac tematu, mazda z Niemiec przyjechala z olejem SuperTronic G 5W-30 (Aralowski), czy jest szansa gdzies go kupic w Polsce ? Jade jutro do Zakopanego i juz mam troche malo i dolalbym sobie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy Opinie i Poradniki