Krisek napisał(a):w Polsce bylem z 2 lata temu ...I poczta Polska DHL, UPS jeszcze Funkcjonowaly i byl kontakt z innymi czesciami swiata

Dziękuję postoję. Znów musiałbym wziąć urlop, żeby się spotkać z kurierem, bo oni po 16-tej nie pracują... Ostatnio jeden taki zakopywał pendrive'a w piaskownicy córki na własną odpowiedzialność, bo on po 15-tej nie pracuje, w soboty i niedziele również. A ja o 15-tej jestem jeszcze 50km od domu...
Krisek napisał(a):problem w tym .. ze zblizonych oleji liczyc na palcach .
Nie przejmuj się zbliżonymi olejami. Chyba, że jeździsz promem kosmicznym... Dla mnie nie ma najmniejszego znaczenia czy silnik szlag trafi po 300kkm czy po 300000kkm... Dla Ciebie ma?
Krisek napisał(a):dalej nie pomogles mi wyborze oleju – dzieki
Nic nie ma w instrukcji obsługi jaki ma być olej? Mazda USA istnieje czy też nic nie wie?
O Forum Mazdy w USA słyszałeś? Może znasz kogoś, kogo darzysz zaufaniem, a ma auto z tym samym silnikiem?
400km od domu (dojdzie przesyłka), 15% droższy (z przesyłką ponad 20%). Firmy nie znam. Nikogo, kto to stosował, a kogo znam nie znam.
Z ręką na sercu jedną zaletę ma – jest w litrowych butelkach, a mój "zwykły" olej w karnisterku.