bardzo śmieszneH4n50n napisał(a):*zwłaszcza wchodząc do łóżka po suficie![]()
Wrażenia i relacje – Piotrków Trybunalski '10
To ja się też dołączę do reszty,zlot mój pierwszy od kąt jestem na forum,bardzo miłe spotkanie,nawet sporo aut przyjechało,było co oglądać,dużo ciekawych mazd no i wyścig na 1/4 miłe widowisko.
Poznałem osoby z którymi często piszę i oczywiście poznałem wiele nowych osób które pozdrawiam.
Szkoda że tak mało X9 przyjechało lecz i tak było przyjemnie
Pozdrawiam.
P.S. Mam kilka fotek kilka filmów które jeszcze dzisiaj dorzucę
Poznałem osoby z którymi często piszę i oczywiście poznałem wiele nowych osób które pozdrawiam.
Szkoda że tak mało X9 przyjechało lecz i tak było przyjemnie
Pozdrawiam.
P.S. Mam kilka fotek kilka filmów które jeszcze dzisiaj dorzucę
]
-
Kamil
- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl
Mazda Xedos 6 CA KF MT 1995 – Projekt odbudowa/swap
H4n50n napisał(a):Antek 1.5 napisał(a):nie no kurrr mój pierwszy i chyba najlepszy zlot! było zaje....
Zaje... to było jak biegałeś w piżamie z tasakiem w dłoni po korytarzu.
Melanż ostateczny można rzec. Tylko browar sobie ohydny kupiłem,ale nie ma tego złego co by się nie wypiło. Impreza w zielonym VIP room'ie mocno osłabiła moje zdolności motoryczne, dzięki Bartg za podpuszczanie
nie przypominam sobie...

czuje na gardle nóż, w lusterku widzę kurz, TAM GDZIE IDĘ NIE OBRONI MNIE ANIOŁ STRÓŻ
- Od: 30 wrz 2009, 18:58
- Auto: mazda 323 f 1.5 dohc BA,
626 1.8 dohc GE black matte
dokładnie jeszcze nie było takiej osoby, żeby każdemu dogodziła
ale ściganie z5 z silnikiem 2,5 to trochę nie fair było
brawa dla Tommiego z Łodzi za 2 miejsce
co zlot to nagroda.
zdjęcia ode mnie będą za godzinkę.
dzięki wszystkim za tany w hotelu i gadanie na 2 piętrze na korytarzu
ale ściganie z5 z silnikiem 2,5 to trochę nie fair było
brawa dla Tommiego z Łodzi za 2 miejsce

zdjęcia ode mnie będą za godzinkę.
dzięki wszystkim za tany w hotelu i gadanie na 2 piętrze na korytarzu
-
Ania_TM
Też już wróciłem i dzięki wszystkim za spotkanie. Niemożliwie się cieszę, że wreszcie mogłem zobaczyć na żywo twarze, które znam wirtualnie już trochę czasu
Nie czuję się na tyle kompetentny w sprawach organizacji zlotu, żeby oceniać. Bardzo miło byłem zaskoczony podejściem Kopra. Cieszę się, że miałem okazję się wypowiedzieć i moje zdanie było wzięte pod uwagę. Wierzę, że pomysły, o których mówiliśmy, będą miały szansę realizacji.
Impreza jak dla mnie była taka, jakiej chciałem. Szkoda jednak, że zwijaliśmy się, kiedy wszyscy się roztańczyli
Gorszy miałem poranek niedzielny. I to nie ze względu na kaca. Ale o tym już pozwolę sobie napisać w osobnym temacie.
p.s.
Buczos, kurna.. tu Was przynajmniej można rozróżnić
Nie czuję się na tyle kompetentny w sprawach organizacji zlotu, żeby oceniać. Bardzo miło byłem zaskoczony podejściem Kopra. Cieszę się, że miałem okazję się wypowiedzieć i moje zdanie było wzięte pod uwagę. Wierzę, że pomysły, o których mówiliśmy, będą miały szansę realizacji.
Impreza jak dla mnie była taka, jakiej chciałem. Szkoda jednak, że zwijaliśmy się, kiedy wszyscy się roztańczyli
Gorszy miałem poranek niedzielny. I to nie ze względu na kaca. Ale o tym już pozwolę sobie napisać w osobnym temacie.
p.s.
Buczos, kurna.. tu Was przynajmniej można rozróżnić
Zyg napisał(a):Buczos, kurna.. tu Was przynajmniej można rozróżnić
następnym razem będę chodził w różowych ciuszkach

ATRAKCJE:
– Wyścigi równoległe na 400metrów (nadzorowany przez licencjonowanych sędziów z PZM )
– Kilka odcinków sprawnościowych,
– Slalom
– Duży OS
– Slalom na ślepca
– Slalom z piłką na masce
– 200m (2x100 m z nawrotką)
W sumie przygotowałem się na ten atrakcje , nie na 1/4 a i ten slalom jak zobaczyłem mapkę to dalej sobie spokój
Ja tam ogólnie jestem zadowolony najszybszy FS w klubie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ja też chciałam wszystkim podziękować za te wspólnie spędzone dwa dni, bardzo się ciesze że mogłam się z wami zobaczyć, uściskać ,pogadać. Wielkie podziękowania dla organizatora i jego pomocników bez nich wszystkich nie było by spotkania proszę nie narzekajcie
Do zobaczenia
Do zobaczenia
- Od: 24 lut 2009, 22:32
- Auto: Mazda323F BJ 1,6 01'
Zyg napisał(a):Szkoda jednak, że zwijaliśmy się, kiedy wszyscy się roztańczyli![]()
Na pieterko

Warszawa juz w domu
Musze powiedziec ze jesli chodzi o organizacje imprezy na lotnisku to zle nie bylo.
Niedociągniecia napewno przez organizatorow bedą rozpatrzone i wpadki jakie mialy miejsce nie powtorza sie. A tak naprawde to czy byl jakis zlot, spot czy inne imprezy kiedy zdarzylo sie ze nikt nie narzekal
Nie bylo

Nastepnym razem bedzie lepiej. Organizatorzy wiedzą co zrobili dobrze a co zle. Wnioski sobie wyciagną sami.
Ja osobiscie uwazam zlot za udany.
Co do imprezy to jeszcze bardziej udana akcja

Zlot skonczył sie dzis nad ranem. Czy jest ktos kto ma jakies ale co do wszystkiego

Dalismy czadu. Wygonili nas z sali o 12 w nocy ale nie bylo nakazu chowac sie do pokojów
Na pieterku szczegolnie 3 dzialo sie. Tam odbylo sie prawdziwe MEGA 2010

Krotka przerwa na sen i po sniadaniu powrot na scene. Oczywiscie pietro 3

Co tu duzo gadac. Dalismy czadu, czadu i jeszcze raz czadu

Mega pozdro dla wszystkich
-
Szalotka
Również dziękujemy za mile spędzony czas i na lotnisku i na imprezie – i oczywiście pozdrowienia dla Pana Profesora, który również przyjechał Mazdą 6 w kombiku.
Pozdrawiamy starych i nowych znajomych oraz tych, których jeszcze nie poznaliśmy.
Podziękowania dla organizatorów – powodzenia na przyszłość.
Pozdrawiamy starych i nowych znajomych oraz tych, których jeszcze nie poznaliśmy.
Podziękowania dla organizatorów – powodzenia na przyszłość.
Widzewianka_TM napisał(a):ładnie tańczyłeś Maciuś
Dziekuje
Taniec to moja pasja

Zyg napisał(a):szczególnie na stole/krześle
Ale nie spadlem

-
Szalotka
Impreza była super, byłem po raz pierwszy na takim spotkaniu. Poznałem wielu fajnych ludzi, cieszy mnie to , że mozna było pogadać z każdym o wszystkim bardzo udana impreza, oby jak najwięcej takich imprez
w takim fantastycznym gronie
Na temat organizacji nie bede sie wypowiadać, bo większość powiedziała wszystko.
Jedynie jestem zawiedziony brakiem jakichkolwiek gadżetów klubowych. Trudno bedzie trzeba zamówić na forum.
pozdrawiam wszystkich
w takim fantastycznym gronie
Na temat organizacji nie bede sie wypowiadać, bo większość powiedziała wszystko.
Jedynie jestem zawiedziony brakiem jakichkolwiek gadżetów klubowych. Trudno bedzie trzeba zamówić na forum.
pozdrawiam wszystkich

Wielkopolska już w domach. Dziękuje wszystkim za miłe spotkanko,oraz prze kozacką imprezę,która nie zapowiadała się tak ,patrząc na wielkość sali "konferencyjnej"
Pozdrowienia dla Grupy łódzkiej, faraonki z mężem,ADHD z małzonką i wszystkich tych, z którymi miałem przyjemność pogadać. Specjalne pozdrowienia dla Kornelii i "BUSHI-ego" (
) o nazwisku mniej więcej takim !@#$%^&*&^%$#@#$%^%$#@#$%^$#. 
Pozdrowienia dla Grupy łódzkiej, faraonki z mężem,ADHD z małzonką i wszystkich tych, z którymi miałem przyjemność pogadać. Specjalne pozdrowienia dla Kornelii i "BUSHI-ego" (

-
Fasola
impreza naprawde udana 
o czesci lotniskowej sie nie wypowiadam bo nie startowalem w zadnej konkurencji, cieszy frekwencja i ciekawe auta
dziekuje wszystkim poznanym, zarowno tym starym i nowym za chwile rozmowy przy piwku
nie bede wymienial wszystkich bo bym do jutra pisal
ja nadal nie rozrozniam braci buczos pomimo tego ze jeden z nich buczos (chyba to on a nie jego brat
) wyjasni nam czym sie roznia 
ekipie z WLKP za podroz w magicznym T4
jedyny minus hotelu to parking za ktory musialem zaplacic 24zl
ale ogolnie to dobra baza noclegowa, 35zl i super warunki
no i znani ludzie tam przyjezdzaja na nocleg, naszymi sasiadami byl kabaret paranienormalni (Mariolka), szkoda ze nie wyszli sie integrowac na korytaz
Dawid ciesze sie ze podjales sie niechcianej przez nikogo organizacji zlotu
wiem ze masz potencjal i checi
postaraj sie o watek dostepny tylko dla PR w ktorym bedziemy dyskutowac na tematy dotyczace organizacji zlotow (rozmawialismy o tym w hotelu)
o czesci lotniskowej sie nie wypowiadam bo nie startowalem w zadnej konkurencji, cieszy frekwencja i ciekawe auta
dziekuje wszystkim poznanym, zarowno tym starym i nowym za chwile rozmowy przy piwku
nie bede wymienial wszystkich bo bym do jutra pisal
ja nadal nie rozrozniam braci buczos pomimo tego ze jeden z nich buczos (chyba to on a nie jego brat

ekipie z WLKP za podroz w magicznym T4
jedyny minus hotelu to parking za ktory musialem zaplacic 24zl
ale ogolnie to dobra baza noclegowa, 35zl i super warunki
no i znani ludzie tam przyjezdzaja na nocleg, naszymi sasiadami byl kabaret paranienormalni (Mariolka), szkoda ze nie wyszli sie integrowac na korytaz
Dawid ciesze sie ze podjales sie niechcianej przez nikogo organizacji zlotu
wiem ze masz potencjal i checi
postaraj sie o watek dostepny tylko dla PR w ktorym bedziemy dyskutowac na tematy dotyczace organizacji zlotow (rozmawialismy o tym w hotelu)
Zyg napisał(a):Wierzę, że pomysły, o których mówiliśmy, będą miały szansę realizacji.
kinki napisał(a):postaraj sie o watek dostepny tylko dla PR w ktorym bedziemy dyskutowac na tematy dotyczace organizacji zlotow (rozmawialismy o tym w hotelu)
o tym właśnie piszę. byłoby warto. bo jak było widać umiemy się dogadać i taka burza mózgów może się przydać. kinki ogólnie trafiało do mnie to, co mówisz. wporzo chop z Ciebie
W końcu i ja się wypowiem. Dziękuję wszystkim za mile spędzony dzień, za te wszystkie znajome twarze, które mogłem zobaczyć i zamienić z nimi kilka słów 
W szczególności dziękuję dla Siwego, jego brata, malutkiej i PHM (KFC
), oraz reszty o której zapomniałem, za pomoc 
Najlepiej tak z 2 metry się cofnąć, żeby nabrać jeszcze większej prędkości na starcie
Instrukcję uaktualnił bym jeszcze o to, aby ruszać nie na zielonym ale na 3 żółtym, wtedy czas reakcji również mamy lepszy
Z tego co pamiętam to nie przeszkadzało to nikomu, aż do Borska
Tak jak zapisywanie wyników na kartce, co kiedyś na zlotach również było... 
W końcu to tylko zabawa
Pit ten sprzęt, akurat nie ma nic wspólnego z Ornetą, tamto to nie była moja konstrukcja.
Nie będę już powtarzać poprzedników, ale szkoda że czasu było tak mało...
Powinien na każdy zlot przyjeżdżać
"I odruch do tej pory został"
W szczególności dziękuję dla Siwego, jego brata, malutkiej i PHM (KFC
Fiveopac napisał(a):Jak jzu Ravo wspomnial, w eliminacjach mozna bylo wykrecic kosmiczny czas oszukujac sprzet na starcie w bardzo prosty sposob cofajac sie jak najdalej od pierwszej fotokomórki (zapisac, wykorzystac nastepnym razem) , w ten sposob wychodzily w eliminacjach fajne kwiatki w czasach.
Najlepiej tak z 2 metry się cofnąć, żeby nabrać jeszcze większej prędkości na starcie
W końcu to tylko zabawa
Pit ten sprzęt, akurat nie ma nic wspólnego z Ornetą, tamto to nie była moja konstrukcja.
Nie będę już powtarzać poprzedników, ale szkoda że czasu było tak mało...
Zyg napisał(a):aLechu napisał(a):Pana Profesora
On był świetny!
Powinien na każdy zlot przyjeżdżać

"I odruch do tej pory został"