Wrażenia i relacje – Piotrków Trybunalski '10

16-17 pażdziernika 2010 r.

Postprzez malutka » 17 paź 2010, 12:05

Dla mnie zlocik bardzo udany, o czym najlepiej świadczy tekst Siwego: "Mała – to pierwszy zlot na którym nie spałaś w aucie" hahaha
Fajnie że pojawiło się tyle ludzi, dawno niewidzianych i nowych <spoko>

ravo – przyznaj się – przestraszyłeś się mojego gniewu i dlatego zrezygnowałeś? :P

Gratuluję ekipie poznańskiej pomysłu z imprezo busem ;) Mam nadzieję, że wszyscy przeżyli :P

Gorąco polecam kosmetyki (samochodowe) sprzedawane przez Grzyba – mimo że mi na to nie płaci :P

Bandyta – Szkodnik nie kłamał – ja na prawdę mam 40 lat hahaha

----------------------------------------------------------------------
Co do sprzętu Gaduli – Pit/Five ja wiem że Szymon dysponuje profi sprzętem, doświadczeniem itp itd... Ale jednak z jakiś przyczyn Klub poprosił Kamila o zrobienie sprzętu – sprawy nie znam, ale chyba współpraca z Szymonem nie układała się po myśli?
Tak więc miło by było wziąć pod uwagę, że Kamil włożył w ten sprzęt nie tylko swoje pieniądze (Klub opłacił jedynie kabel), ale i wiele godzin pracy, przyjechał na własny koszt i zapłacił za nocleg. Jeśli dobrze pamiętam Szymon był na tyle uprzywilejowany, że nie płacił za nic... (ale mogę się mylić – bo ogólnie nie zagłębiałam się w te tematy).
Do tego na dzień dobry Gaduła dowiedział się, że "szybko szybko" już trzeba zaczynać, bo samolot ma lądować i mamy ograniczony czas – stąd brak możliwości wgrania listy zawodników i zabawa z kartkami. Dobrze, że znalazły się osoby, które pomogły, bo jakoś nie widzę możliwości żeby Kamil jednocześnie ustawiał kolejkę aut, startował, zapisywał wyniki i jeszcze odpowiadał tej grupie ludzi otaczającej start na pytania "jaki czas miałem?"
O jakości sprzętu i możliwościach oszukiwania – wypowiadać się nie będę bo się nie znam – ale warto podkreślić, że było to pierwsze użycie tego sprzętu i jak dla mnie, rzeczą normalną jest, że mogły wyjść jakieś niedociągnięcia. Może inaczej by było, jakby ludzie po prostu o tym wiedzieli wcześniej – że 1/4 nie jest obsługiwana przez profesjonalną ekipę biorącą za to niemałe pieniądze, ale że właściwie są to testy sprzętu, który ma nam służyć za darmo...

Po prostu chciałabym abyście wszyscy zwrócili uwagę, że każdy medal ma dwie strony i ze ocenianie po pozorach może być krzywdzące. Może sprzęt Gaduli nie jest profi, może organizacja ćwiartki była o lata świetlne gorsza niż na innych imprezach, ale lepsze to niż wyścigi na stoperach, bo wtedy już na pewno byłby dym na parę stron....

Jest wiele rzeczy, które należałoby wziąć pod uwagę, przedyskutować i wystrzegać się ich na przyszłych imprezach. Dawid na pewno wyciągnie wnioski – ode mnie wielkie podziękowanie za to, że jednak w tym roku mogłam się z Wami spotkać na zlocie, którego miało nie być. ;)
Obrazek
good girls go to heaven bad girls go everywhere...
bad girl ;)
Forumowicz

Od: 6 maja 2006, 12:20
Auto: マツダ MX-6 2.0 FS '92

Postprzez Paweł » 17 paź 2010, 12:17

Wielkie podziękowania dla organizatorów i wszystkich, którzy im pomagali. Ewentualne uwagi traktujcie jako wskazówki, co spróbować poprawić następnym razem. Najważniejsze, że zlot był udany i wszyscy dobrze się bawiliśmy. :)
the right man in the wrong place...
gasoline
Zarząd – Prezes

Od: 20 paź 2003, 15:13
Auto: 4FH0VL CAJA '09
256 B4204T35 '17

Postprzez malutka » 17 paź 2010, 12:39

Otóż to ;)
Obrazek
good girls go to heaven bad girls go everywhere...
bad girl ;)
Forumowicz

Od: 6 maja 2006, 12:20
Auto: マツダ MX-6 2.0 FS '92

Postprzez Ania_TM » 17 paź 2010, 13:21

już w domu :)

dziękujemy wszystkim za udaną zabawę na lotnisku :) oraz za imprezę wieczorną :)
fajnie, że:

1. dopisała pogoda
2. było dużo mazd
3. dobrze się bawiliśmy
4. była fajna zabawa w hotelu i tańce <ok>
5. mogłam się przelecieć samolotem ze skoczkami <faja> wrażenia nieocenione <serduszka>
6. była muzyka na lotnisku

zdjęcia będą później <czarodziej> bo trochę było robionych.

zlot mi się podobał, bo można było porozmawiać z ludzikami na lotnisku, w hotelu na korytarzu czy przy stołach :D i o to właśnie chodzi, o integrację. pozdrawiam , już z Łodzi wszystkich mazdowiczów <rotfl>
szkoda, że zabrakło :
1. pilnowania porządku na wejściu – zbieranie regulaminów przy bramie
2. toalety gdzieś bliżej ;)
3. mówienia wyników przez mikrofon odnośnie 1/4 Poza tym dziwnie jakoś niektórzy w parach startowali, jakby nie w swej klasie.

mimo niedociągnięć zlot uważam za udany <spoko> <spoko>
tu ukłony dla Dawida ;P

Pozdrawiamy z Łodzi i szerokości na trasie <rotfl> <faja>
Ania_TM

Postprzez matpilch » 17 paź 2010, 14:04

o, jeszcze mi sie przypomnialo – co to za jelopy w tym swifcie sport przyjechaly?
najpierw chcieli rozjechac jakas grupke stojaca z boku pasa dojazdowego, a potem bardzo sie poirytowali ze utworzylismy kolejke do OS....

takie imprezy koniecznie musza byc zamkniete, w swoim towarzystwie wszystko bedzie ok, najgorsi sa ludzie z zewnatrz.
Blog Podwójna Ciągła najnowsze: Aktywna aerodynamika
Forumowicz

Od: 24 lip 2009, 14:55
Auto: mx-5 2.0 MZRrrrr

Postprzez Don Gregorio » 17 paź 2010, 14:37

No ja też dotarłem na chatę.
Imprezka taka średnio ale przeplatałem ją z melanżem pokojowym i było <spoko>
Napewno niedługo ukażą się moje materiały foto & video. Iraz76 też wrzuci sporo fotek i filmików :D
Pozdrowienia dla RX7 z Grodziska Mazowieckiego, w końcu poznałem jakiegoś mazdowicza z miejsca mojej pracy, achh tyle mazd tu jeździ a na Zlocie były max 2-3 na WGMowych blachach:D
Wielki szacun dla ludzi którzy rozkręcali imprezę na korytarzu gdy dziś wyjeżdzałem około 12.00 :D Ja bym nie dał rady:D
Pozdro 4all
O błędach organizatorów się nie wypowiem bo jak i oni pierwszy raz to robili tak i ja pierwszy raz byłem na ogólnopolskim zlociku. :D
Forumowicz

Od: 12 kwi 2009, 10:55
Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red

Postprzez benny88 » 17 paź 2010, 14:42

No i ja też już w domciu. Swój ierwszy pełny zlot uważam a udany nawet wielce :D
Pomimo paru nie dociągnię, biorąc pod uwage że pierwszy raz szykował tego typu impreze to leiej być nie mogło.......
fajnie było poznać nowych ludzi (dzięki za odwózke do WC <glupek2> )
A i jeszcze jedno miło było pomóc, jak również to że pomoc została zauważona.
Jak coś to olecam się na przyszło :) ść
Forumowicz

Od: 17 lut 2010, 00:19

Postprzez Pit » 17 paź 2010, 14:56

Magda, jest trochę inaczej, niż myślisz ;)
Ostatnio edytowano 17 paź 2010, 15:53 przez Pit, łącznie edytowano 1 raz
Forumowicz

Od: 14 lut 2005, 06:56
Auto: FD3S

Postprzez Bartg » 17 paź 2010, 15:10

Ja również dziekuję wszystkim za super zlot. Część lotniskowa w porządku, sporo fajnych autek, było na co popatrzeć. Imprezka wieczorna rozkręcała się wolno, ale jak już ruszyło to nawet schody nas nie powstrzymały :D Wielkie pozdro i dzięki dla ekipy z imprezy z 3 piętra, grubo było, niektórzy do tej pory nie wiedzą jak się nazywają <czarodziej>
Moderator
CUP 2011 miejsce 3

Od: 23 sty 2008, 22:25
Auto: Volvo V50 2.4 '04
EX Premacy FS Sportive '02
EX 323 CBA Z5 '98

Postprzez H4n50n » 17 paź 2010, 15:18

Zlot mega udany. Mam zakwasy na policzkach od śmiania się :)
Organizacja imprezy na lotnisku całkiem dobra pomimo "drzwi otwartych mazdaspeed" oraz bardzo sprawiedliwych wyścigów np z5 vs KLZE :D
No ale mała ilość czasu i duża ilość chętnych na pewno była problemem.

Impreza w hotelu zmiażdżyła :) Hotel który w przeszłości był reprezentatywnym (bardzo możliwe że ktoś pił z tej samej szklany co towarzysz Gierek <glupek2> ) przeżył oblężenie Husarii która do późnych godzin nocnych trzęsła ścianami. Impreza na korytarzu i mordownia w zielonym VIP room'ie rulez :D

benny88 napisał(a):A i jeszcze jedno miło było pomóc, jak również to że pomoc została zauważona.
Jak coś to olecam się na przyszło :) ść

Zgadza się. Twoja pomoc przy robieniu kanapek rano jest nieoceniona, ja ledwo ogarniałem trzymanie talerza w miarę prosto i nie dał bym rady sam :D :D :D
Obrazek
Forumowicz

Od: 6 cze 2009, 11:05
Auto: Było: BG BP-DOHC, BA GT
,jest: W124 300CE

Postprzez benny88 » 17 paź 2010, 15:26

dzięki wiedziałem że awsze trafisz w samo sedno.... :D
Forumowicz

Od: 17 lut 2010, 00:19

Postprzez PLaster » 17 paź 2010, 15:27

ad sprzęty na 1/4 – uważam, że obecne zestrojenie nie jest złe, może nie jest jeszcze dość profi, ale próbę zlotu wytrzymało!!
Szymon postawił wysoką poprzeczkę, co nie oznacza, że sprzęt Kamila tego nie dorówna (choć się zbliży) – należy dać szansę, bo zainwestował w to kupę czasu i pieniędzy.

PS. Najbardziej mi się nie podobało to, że nie było ravo, i tu nie chodzi o jego osobę a o gadżety klubowe które chciałem kupić. ba nie tylko ja ale i wiele innych osób i niestety nie mogły bo się nastawiły że na zlocie kupią bez czekania na paczkę i kosztów przesyłki. jak ma się promować klub jak podstawowa dystrybucja zawiodła na największej tegorocznej imprezie!! to jest kary godne. no chyba, ze gdzieś był?
www.czelej.net
Klubowicz

Od: 4 lut 2008, 02:41
Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW

Postprzez weede » 17 paź 2010, 15:36

andariel napisał(a): weede napisał(a):f) na spot mogli wjechac wszyscy.

To nie było spot a ZLOT

weede napisał(a):b) nie bylo zadnego stanowiska z jakimis kielbaskami czy czymkolwiek

Trzeba było podejść dalej, można było zjeść całkiem dobry obiad

weede napisał(a):a) nie bylo normlanego toi – toya (a podpisywalem regulamin ze bede sikal tylko tam)

Była za to normalna ubikacja

zapytalem conajmniej 5 osob o wymienione rzeczy i kazdy nic nie wiedzial, wiec wystarczylo powiedziec przez mikrofon o tych udogodnieniach
Adrenaline Addiction.
Forumowicz

Od: 26 sty 2009, 16:14
Auto: MX5ND1

Postprzez Don Gregorio » 17 paź 2010, 15:38

PLaster napisał(a): wiele innych [...] nastawiły że na zlocie kupią bez czekania na paczkę i kosztów przesyłki

no też liczyłem na jakieś zakupy....
Forumowicz

Od: 12 kwi 2009, 10:55
Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red

Postprzez Antek 1.5 » 17 paź 2010, 15:43

ogólnie zajebioza! sorki za a teraz idziemy na jednego na lotnisku :P , ale ja mam coś z garem <glupek2> , trochę muzy z szybkich i wściekłych leciało i trochę ze stunt days, to czego mi brakowało to kogoś do gadania, taka osoba jest na prawdę potrzebna na takiej imprezie. Wiem bo trochę doświadczenia już mam :) I sorki za małe zamieszanie na wieczór, miałem trochę mało czasu do skompletowania muzy no i ten gajos... <glupek2> hahaha ale myślę, że nie było tak źle. :) Ci co nie byli na korytarzu do 4 rano niech żałują :P Oby więcej takich imprez :) POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!!!!!!
czuje na gardle nóż, w lusterku widzę kurz, TAM GDZIE IDĘ NIE OBRONI MNIE ANIOŁ STRÓŻ
Forumowicz

Od: 30 wrz 2009, 18:58
Auto: mazda 323 f 1.5 dohc BA,
626 1.8 dohc GE black matte

Postprzez Magdalena » 17 paź 2010, 15:44

weede napisał(a):zapytalem conajmniej 5 osob o wymienione rzeczy i kazdy nic nie wiedzial, wiec wystarczylo powiedziec przez mikrofon o tych udogodnieniach

Widocznie pytałeś nie odpowiednie osoby. Może warto było zapytać tych, którzy mieli plakietki typu "organizator" tudzież "ochrona" albo podejść do namiotu gdzie było nagłośnienie ;)
Ruda czarownica
Forumowicz

Od: 11 lut 2008, 00:17
Auto: 323 P/Małe czarne

Postprzez ravo » 17 paź 2010, 15:47

kolega plaster, zachorowałem więc nie mogłem być, przykro mi, że to takie karygodne i tak bardzo uderzyło to w Ciebie. Wyślij swoje zamówienie a ja zapłacę za wysyłkę z własnej kieszeni.

Co do sprzętu Mała nie wiesz na jakich zasadach był na zlocie i na jakich zasadach dogaduje się zawsze z Szymonem, więc proszę nie wprowadzaj ludzi w błąd bo sobie coś pomyślą.
italian boy
Zarząd – Vice Prezes

Od: 26 gru 2003, 13:24
Auto: Trophy & F1 R26

Postprzez Szyna » 17 paź 2010, 15:49

Don Gregorio napisał(a):
PLaster napisał(a): wiele innych [...] nastawiły że na zlocie kupią bez czekania na paczkę i kosztów przesyłki

no też liczyłem na jakieś zakupy....

Pewnie jeszcze dużo osób sie znajdzie :D
To teraz za kare wysyłka gratis :> :P
To, co łatwe, nie prowadzi do niczego.
GD – Generacja Doskonała
Moderator

Od: 20 lut 2008, 21:59
Auto: Mazda 626 GD 2.0i 90 km '92r + LPG

Postprzez H4n50n » 17 paź 2010, 15:57

Antek 1.5 napisał(a):ogólnie zajebioza! sorki za a teraz idziemy na jednego na lotnisku :P , ale ja mam coś z garem <glupek2> , trochę muzy z szybkich i wściekłych leciało i trochę ze stunt days, to czego mi brakowało to kogoś do gadania, taka osoba jest na prawdę potrzebna na takiej imprezie. Wiem bo trochę doświadczenia już mam :) I sorki za małe zamieszanie na wieczór, miałem trochę mało czasu do skompletowania muzy no i ten gajos... <glupek2>

Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim na raz dogodził. Moim zdaniem dałeś Pan radę*. Fakt, przydał by się jakiś "gadacz" na lotnisku, ale za to było 2 wieczorem :) Impreza na prawdę udana, już się następnego nie mogę doczekać,może tym razem 2 dni,bo jeden to za mało żeby się z każdym "zintegrować" <piwo>

*zwłaszcza wchodząc do łóżka po suficie hahaha <glupek2>
Obrazek
Forumowicz

Od: 6 cze 2009, 11:05
Auto: Było: BG BP-DOHC, BA GT
,jest: W124 300CE

Postprzez faraonka30 » 17 paź 2010, 16:04

Witam,
faraonka30 i MazFarao w domku.
Bardzo dziękujemy organizatorom za udany zlot,miło spędzony czas w gronie znajomych i bardzo sympatyczną zabawę podczas imprezy wieczornej.

Pozdrowionka dla wszystkich i uściski dla grupy poznańskiej-do zobaczenia za rok :).
Forumowicz

Od: 8 wrz 2005, 14:29
Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)