Fajnie że pojawiło się tyle ludzi, dawno niewidzianych i nowych

ravo – przyznaj się – przestraszyłeś się mojego gniewu i dlatego zrezygnowałeś?
Gratuluję ekipie poznańskiej pomysłu z imprezo busem
Gorąco polecam kosmetyki (samochodowe) sprzedawane przez Grzyba – mimo że mi na to nie płaci
Bandyta – Szkodnik nie kłamał – ja na prawdę mam 40 lat

----------------------------------------------------------------------
Co do sprzętu Gaduli – Pit/Five ja wiem że Szymon dysponuje profi sprzętem, doświadczeniem itp itd... Ale jednak z jakiś przyczyn Klub poprosił Kamila o zrobienie sprzętu – sprawy nie znam, ale chyba współpraca z Szymonem nie układała się po myśli?
Tak więc miło by było wziąć pod uwagę, że Kamil włożył w ten sprzęt nie tylko swoje pieniądze (Klub opłacił jedynie kabel), ale i wiele godzin pracy, przyjechał na własny koszt i zapłacił za nocleg. Jeśli dobrze pamiętam Szymon był na tyle uprzywilejowany, że nie płacił za nic... (ale mogę się mylić – bo ogólnie nie zagłębiałam się w te tematy).
Do tego na dzień dobry Gaduła dowiedział się, że "szybko szybko" już trzeba zaczynać, bo samolot ma lądować i mamy ograniczony czas – stąd brak możliwości wgrania listy zawodników i zabawa z kartkami. Dobrze, że znalazły się osoby, które pomogły, bo jakoś nie widzę możliwości żeby Kamil jednocześnie ustawiał kolejkę aut, startował, zapisywał wyniki i jeszcze odpowiadał tej grupie ludzi otaczającej start na pytania "jaki czas miałem?"
O jakości sprzętu i możliwościach oszukiwania – wypowiadać się nie będę bo się nie znam – ale warto podkreślić, że było to pierwsze użycie tego sprzętu i jak dla mnie, rzeczą normalną jest, że mogły wyjść jakieś niedociągnięcia. Może inaczej by było, jakby ludzie po prostu o tym wiedzieli wcześniej – że 1/4 nie jest obsługiwana przez profesjonalną ekipę biorącą za to niemałe pieniądze, ale że właściwie są to testy sprzętu, który ma nam służyć za darmo...
Po prostu chciałabym abyście wszyscy zwrócili uwagę, że każdy medal ma dwie strony i ze ocenianie po pozorach może być krzywdzące. Może sprzęt Gaduli nie jest profi, może organizacja ćwiartki była o lata świetlne gorsza niż na innych imprezach, ale lepsze to niż wyścigi na stoperach, bo wtedy już na pewno byłby dym na parę stron....
Jest wiele rzeczy, które należałoby wziąć pod uwagę, przedyskutować i wystrzegać się ich na przyszłych imprezach. Dawid na pewno wyciągnie wnioski – ode mnie wielkie podziękowanie za to, że jednak w tym roku mogłam się z Wami spotkać na zlocie, którego miało nie być.