Dzięki za słowa uznania i zainteresowanie kosmitką.
Co do planów/modów to sprawy mają się następująco:
– ściemnić tylne boczne szyby przy użyciu zasłonek dedykowanych (prosta i w pełni odwracalna operacja).
czemu zasłonki a nie folia? Folię adhezyjną miałem w BL, nawet się sprawdzała przy znikomym koszcie, ale próbę czasu zniosła średnio. Zaś w przypadku profesjonalnego przyciemnienia boję się trochę ewentualnego manewrowania w porze jesienno-zimowej a i koszt x2 w odniesieniu do zasłonek minimum/
– akcesoryjna nakładka na wlew paliwa w kolorze carbon
– jakieś felgi na zimę. Rozmiar pozostaje sprawą otwarta, ale chyba będą 16.
Kolor był powodem niezłego spięcia z drugą połową, bo ma dziwną przypadłość, że foto go słabo oddaje. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło, kolor zaakceptowany.
Mocy te 1.8 ma 142 KM. Czy waży mniej – nie mam pojęcia – w dowodzie i katalogu stoi 1271 kg. To o jakieś 120 kg więcej niż moja BL. W kwestii funu z jazdy w mojej opinii BL jest ciut lepsza. Jednak wielowachacz pozwala na więcej niż belka skrętna. Czuć to jednak tylko przy naprawdę ostrej jeździe po krętych drogach. Zobaczymy jak będzie po wymianie opon na coś porządniejszego niż obecne zimówki dla wroga. W każdym razie do dziadkowozu mu daleko
Widoczność do tyłu ratuje seryjna kamera cofania