Nissan Almera Visia+ N16 '04
GMS 01 jest
chociaż poprzednie auto wygłuszałem identyczna matą ale 1cm innego producenta+mata dekarska (w drzwi), efekt super 

Przypomniało mi się, że miałem wkleić fotkę deski po zamontowaniu, chwilowo wygląda tak:

zima skutecznie zniechęca do wszystkiego, na wiosnę wykleję resztę. Jest też pomysł na felgi i emblematy w kolorze traffic red... (no chyba, że wcześniej sprzedam i kupię M3
)

zima skutecznie zniechęca do wszystkiego, na wiosnę wykleję resztę. Jest też pomysł na felgi i emblematy w kolorze traffic red... (no chyba, że wcześniej sprzedam i kupię M3
Odebrałem auto od mecha i serce ma:
– świeżą krew
– nowy kompletny rozrząd made in Japan
– świeży płyn chłodzący
– nowy filtr krwi
Mimo tego dalej jest na sprzedaż ale cena jest nie do negocjacji
Uparty jestem i chcę mazdę
– świeżą krew
– nowy kompletny rozrząd made in Japan
– świeży płyn chłodzący
– nowy filtr krwi
Mimo tego dalej jest na sprzedaż ale cena jest nie do negocjacji
Uparty jestem i chcę mazdę

Tęskno mi...
Jak nikt nie kupi do wiosny to kumpel komisowiec weźmie w rozliczeniu, a mi ściągnie coś zza granicy
Jak nikt nie kupi do wiosny to kumpel komisowiec weźmie w rozliczeniu, a mi ściągnie coś zza granicy

śnieg mamy twardy w Polsce...
Wczoraj gruntowne sprzątanie wnętrza, wyklejenie wnęki na koło zapasowe matami Boll, wymiana filtra wewnątrz kabinowego i odgrzybienie klimy. Sezon chłodniczy uważam za otwarty 

po i przed

jutro fota wnęki na koło, bo się rozpadało

po i przed

jutro fota wnęki na koło, bo się rozpadało
Nareszcie odświeżony po zimowym syfie:

Pajko napisał(a):Gdzie czernidło do opon

Przetarłem go tylko ręcznie 3m i położyłem wosk, jest na sprzedaż
Proszę zamknąć temat, auto zmieniło właściciela. Mam nadzieję, że poszło w dobre ręce 
sorrySeraf napisał(a):a tak bardzo liczyłem na dokończenie projektu deski we flokuJakieś plany na przyszłość?
Poszukam pewnie jakiejś maździny... Mimo tej wszech pożerającej je rdzy

Proszę o zamknięcie tematu, civ sprawuje się super