Subaru Impreza WRX
ravo napisał(a):hehe nie ma czymw dodatku automat hihi

You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Dupowóz stął się prawdziwym dupowozem
LPG już na pokładzie zrobione 1500km i jestem bardzo zadowolony 
Okazało się przy okazji, że auto jak to zwykle u mnie nie ładowało serii czyli było tylko 0.8 sądzę, że było około 180KM teraz zakupione EBC mam nadzieję że zdążę to wystroić na Wrocław i powinno być około 260KM ale już teraz auto jest całkiem inne bo pełne doładowanie jest już od 2,5 tyś obrotów.
Okazało się przy okazji, że auto jak to zwykle u mnie nie ładowało serii czyli było tylko 0.8 sądzę, że było około 180KM teraz zakupione EBC mam nadzieję że zdążę to wystroić na Wrocław i powinno być około 260KM ale już teraz auto jest całkiem inne bo pełne doładowanie jest już od 2,5 tyś obrotów.
jest lpg,znaczy impreza zostanie na dluzej,dobrze,bedzie czas by ogarnac mozliwosci samochodu
w koncu zrozumiales ze na prostych ścigają się szybkie samochody, na zakrętach szybcy kierowcy
jaka przyczyna
czym stroisz
bedzie pelny decat z uppipem?
pytam bo poszerzam baze danych
juz przeskanowalem wszystkie dane na necie,miales racje,new age prowadzi sie duzo lepiej niz classic
czekam na jakies filmiki z bokulcami
w koncu zrozumiales ze na prostych ścigają się szybkie samochody, na zakrętach szybcy kierowcy

Okazało się przy okazji, że auto jak to zwykle u mnie nie ładowało serii czyli było tylko 0.8 sądzę
jaka przyczyna
zakupione EBC mam nadzieję że zdążę to wystroić na Wrocław
czym stroisz
bedzie pelny decat z uppipem?
pytam bo poszerzam baze danych
juz przeskanowalem wszystkie dane na necie,miales racje,new age prowadzi sie duzo lepiej niz classic
czekam na jakies filmiki z bokulcami
- Od: 22 maja 2006, 23:35
- Auto: Jest
Już jest i up-pipe i down-pipe i wszystko
więc auto pięknie oddycha.
Stroje EBC hehe do 1.15 jest bezpiecznie
Co do przyczyny dokładnie to samo co w srebrnym nie wiem co w tych solenoidach się dzieje ale wszystkie są popsute ( brudne ? ) i ładują dokładnie 0.8 a może ja mam tylko takiego pecha ale to dobrze poprzedni właściciel miał mniejszą moc by go niszczyć
Co do LPG
Wtryski Hanna reduktor Gurtner oczywiście jakieś tam inne węże i paliwowe i prądowe wszystko pod duże moce, zakładali tam LPG do STi 400KM a na podwórku stałe czarne STi właściciela
Stroje EBC hehe do 1.15 jest bezpiecznie
Co do przyczyny dokładnie to samo co w srebrnym nie wiem co w tych solenoidach się dzieje ale wszystkie są popsute ( brudne ? ) i ładują dokładnie 0.8 a może ja mam tylko takiego pecha ale to dobrze poprzedni właściciel miał mniejszą moc by go niszczyć
Co do LPG
Wtryski Hanna reduktor Gurtner oczywiście jakieś tam inne węże i paliwowe i prądowe wszystko pod duże moce, zakładali tam LPG do STi 400KM a na podwórku stałe czarne STi właściciela
ravo napisał(a):Stroje EBC hehe
Jak się stroi EBC hehe?
ravo napisał(a):hehe nijak
Właśnie, bo o czymś takim jak "strojenie EBC" jeszcze nie słyszałem/nie czytałem, więc chciałbym poznać tę procedurę, czegoś nowego się dowiedzieć