Subaru Impreza GT GC8 MY00
Ravo nie sciemniaj bo wiem że napewno nie kupisz nic wolnego pozatym za długo tu siedzisz zeby brać z5 jak juz to BP
no to Ci na poważnie powiem nie bierz z5 bo to jest zbyt palowożerne lepiej wez bg z b6 :–) wiedziałem że będzie jakies szybkie powiedz jakie?
no dobra
ravo napisał(a):auto bedzie w kolorze gejowym bardzo podobny kolor do twojego mx5 starego
Przychodzi mi do glowy tylko jeden bardzo pakowny pojazd rodzinny w tym kolorze godny twego oblicza
Less roof, more fun
Czy mówisz o aucie, którego smród wciągałeś jeżdżąc po Wrocławiu fiatem, a dopiero z Wikipedii dowiedziałeś się, co cię tak objechało (...i że wcale nie była to najmocniejsza wersja)?
the right man in the wrong place...
przecież mówiłem, że nigdy audi heheh
naprawdę się rozczarujecie kolega zrobił tym autem 12.94 na zawodach, mam nadzieję że w moich rekach będzie szybsze bo tam skóra i klima jest a to tylko głupki takich rzeczy używają heheh
naprawdę się rozczarujecie kolega zrobił tym autem 12.94 na zawodach, mam nadzieję że w moich rekach będzie szybsze bo tam skóra i klima jest a to tylko głupki takich rzeczy używają heheh
jedno jest pewne – drugiego takiego zegarka jak w subaru juz miec nie bedziesz