Nissan Silvia SR20DET GT2871R @ 1.6 bara
People_Hate_Me napisał(a):Czemu sprzedajesz? Pojawiło sie cos nowego (4x4?) czy poprostu na coś wolnego zmieniasz?
chce coś bardziej męskiego
ravo napisał(a):ej nie ma odgapiania
jakiego odgapania
GO BIG OR GO HOME
- Od: 12 wrz 2007, 14:27
- Auto: Silvia power :*
uchylisz rąbka tajemnicy? R34? 
ja to wiem
Tak tylko żartowałem 
GO BIG OR GO HOME
Obstawiam,że będzie to Golf 3 TDi po cip tjuningu 
na sprzedasz jest nadal
a czy będzie grubo to się okaże
wierz że przy takich modyfikacjach korbą w pysk to nie trudu dostać
auto z nową suszarką powinno jutro już śmigać, ane an 0,5 bara może wiecej. W poniedziałek dojdzie reszta gratów no i czeka mnie najgorsze... strojenie, jedno jest pewne musi mieć pierd....cie 
GO BIG OR GO HOME
Widzę zmiany na forum wiec coś napiszę 
Auto miało być sprzedane na rzecz skaya, za odpowiednie pieniądze ale opanowałem się w ostatniej chwili bo skay R33 jest poporstu brzydki a sinik RB25 wcale jakimś kosmosem nie jest a R32 GTR jest dla mnie za drogi w utrzymaniu. Miało być męsko w tym sezonie, niestety coś było nie tak i turbo nie podawało w ogóle, zrezygnowałem jako że nie miałem już kasy żeby dalej to ciągnąc a psychicznie też miałem dosyć
Ostatnio kupiłem gwint używany ale okazał się złomem wiec oddałem go, ale po jego zalozeniu dalej brakowało mi mocy wiec wybór padł na nową GT2871R ar64
turbo P&P przy 1.4 SRy osiagają 360-400 hp ile będzie u mnie to się okaże o ile SR nie powiem
;]

Jako że mam seryjny DP trzeba było coś z tym zrobić
3" i nie chińczyk (mam nadzieję) ale jaki dokładnie to nie wiem

Ostatnio wskaźnik doładowania pokazywał mi dziwne rzeczy (zamiast 1.4 to 0.9) a nawet nie maiłem w nim opcji zobaczenia piku kupiłem TT Blitz z opcją pokazywania boosta

Dzwoniłem do swojego stroiciela gruzowni i ma dziś operacje i 2 miechy w plecy
tak że ze strojenia nici, wiec nie wiem czy 2871 zawita w tym sezonie
Auto miało być sprzedane na rzecz skaya, za odpowiednie pieniądze ale opanowałem się w ostatniej chwili bo skay R33 jest poporstu brzydki a sinik RB25 wcale jakimś kosmosem nie jest a R32 GTR jest dla mnie za drogi w utrzymaniu. Miało być męsko w tym sezonie, niestety coś było nie tak i turbo nie podawało w ogóle, zrezygnowałem jako że nie miałem już kasy żeby dalej to ciągnąc a psychicznie też miałem dosyć
Ostatnio kupiłem gwint używany ale okazał się złomem wiec oddałem go, ale po jego zalozeniu dalej brakowało mi mocy wiec wybór padł na nową GT2871R ar64

Jako że mam seryjny DP trzeba było coś z tym zrobić

Ostatnio wskaźnik doładowania pokazywał mi dziwne rzeczy (zamiast 1.4 to 0.9) a nawet nie maiłem w nim opcji zobaczenia piku kupiłem TT Blitz z opcją pokazywania boosta

Dzwoniłem do swojego stroiciela gruzowni i ma dziś operacje i 2 miechy w plecy
GO BIG OR GO HOME
Jednak zostaje
myślałem,że sprzedałeś. Gratuluję wytrwałości przy modowaniu
pozdrawiam,
Dawid
pozdrawiam,
Dawid
mckoper napisał(a):Jednak zostajemyślałem,że sprzedałeś. Gratuluję wytrwałości przy modowaniu
![]()
zostaje oby na zawsze
Gib napisał(a):Jak widziałem auto w koninie to myślałem że Ci trakcji brakuje nie mocy. Takie turbiny nówki to są fajne
w koninie było mokro do tego opony były całe w trawie/błocie nie ma szans żeby przy takich warunkach ruszyć RWD
ale lacza pali zawodowo

GO BIG OR GO HOME
Dobrze ze nie sprzedajesz 
juz w koninie było męsko jestem ciekaw jak jest teraz
Skay R33 jest najbrzydszy nich wszystkich
juz w koninie było męsko jestem ciekaw jak jest teraz
Skay R33 jest najbrzydszy nich wszystkich