Megane Renaultsport 225 Trophy #145/500
A co tam zaszło? 
-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
ten drazek to sie wzial i odfrunal? Panie, kto to Panu tak spier*$#@#? A czekaj... Wiem... 

nemi napisał(a):Co widać na zdjęciu? Jakiś opis by się przydał dla człowieka, który się nie zna!
Raczej czego nie widać (a być powinno)
Coś się dzieje w przydomowej stoczni czy ponownie obierasz taktykę prac nad swoją fregatą dopiero na kilka dni przed manewrami pod kryptonimem Czaplinek-18?
Ostatnio edytowano 15 maja 2018, 11:26 przez zemoj, łącznie edytowano 1 raz
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
Samochód jest jak na swój stejdż, można uznać, zrobiony. Wczoraj wziąłem go nawet z garażu na przejażdżkę. Powyższy rysunek jest bardzo niesprawiedliwy ;).
the right man in the wrong place...
A mi się podoba to zdjęcie
Ale czy do czaplinka zakładasz jakieś modyfikacje
Ale czy do czaplinka zakładasz jakieś modyfikacje
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Racingflex wymienił/naprawił mi poduszkę. Trochę to trwało, z firmą kontakt tylko przez facebook, żadnego telefonu, ani maila i ogólnie raczej nieprzyjemna atmosfera. Zniechęciłem się do nich i mimo początkowo dużego entuzjazmu, jako do kolejnego, dobrze zapowiadającego się rodzimego biznesu na smutnym pod tym względem polskim rynku, raczej odradzam. W przypadku takich elementów pakowanie się w produkty bez supportu i przyzwoitego czasu reakcji/dostawy odbija się czkawką...
Paweł mega auto i mega przygotowane. Nie spodziewałem się że tak się to prowadzi i tak hamuje.
Brakuje Ci tylko szpery do pełni szczęścia i skończonego projektu.
Dzięki za możliwość pojeżdżenia nim, teraz widzę ile mam jeszcze do zamiany.
Brakuje Ci tylko szpery do pełni szczęścia i skończonego projektu.
Dzięki za możliwość pojeżdżenia nim, teraz widzę ile mam jeszcze do zamiany.
W końcu dojechało, pojeździło i wróciło(?)
Gratuluję wyników 
Gwint od BC Racing, biorąc pod uwagę cenę, jest w porządku. Nie nadaje się to jednak do codziennego użytku. Utrata komfortu jest nieproporcjonalnie większa od zysku na prowadzeniu... Chociaż Andrzej był pod wrażeniem... O ile nie słodził ;).
Samochód, po zlocie (na który faktycznie tym razem dojechał), wziąłem jeszcze na tygodniową przejażdżkę po kaszubskich serpentynach. Niestety skrzynia źle zniosła OES i cwiartkę. Podobno jest niezniszczalna (nota bene pochodzi ona od Nissana), ale widać nie przy moim traktowaniu. Zaczęła grzechotać na luzie, a potem piszczeć pomiędzy 70 i 120 km/h. Na szczęście, dostałem od kolegi z forum RS-ów następną...
Przy okazji poprosiłem Pana z obrazka, żeby wstawił mi katalizator. Podobno tego jeszcze nie robili... ;)
Samochód, po zlocie (na który faktycznie tym razem dojechał), wziąłem jeszcze na tygodniową przejażdżkę po kaszubskich serpentynach. Niestety skrzynia źle zniosła OES i cwiartkę. Podobno jest niezniszczalna (nota bene pochodzi ona od Nissana), ale widać nie przy moim traktowaniu. Zaczęła grzechotać na luzie, a potem piszczeć pomiędzy 70 i 120 km/h. Na szczęście, dostałem od kolegi z forum RS-ów następną...
Przy okazji poprosiłem Pana z obrazka, żeby wstawił mi katalizator. Podobno tego jeszcze nie robili... ;)
Paweł napisał(a):żeby wstawił mi katalizator
Starość...