Nissan Silvia SR20DET GT2871R @ 1.6 bara
Za najlepszej opinii to Deltagate'y za oceanem nie mają... Miejmy nadzieję, że u Ciebie da radę 
zacne auto 
Z 2nolem zamieniłem się na skóry
yyyy tyle razy widziałem wnętrze i nie kojarzę jakie miałeś wcześniej?
ravo napisał(a):jak by było sucho czasy by były na pewno dużo dużo lepsze, widać było jak na każdym bieguCi latała gdzie się dało aż się bałem jak widziałem to podczas puszczania aut ze startu.
jak na lotnisko wjechałem i zobaczyłem te kałuże przy starcie wiedziałem że nic nie powalczę

Szkoda że nie wykręciłem żadnego męskiego czasu, bardzo liczyłem na Konin jako że najprawdopodobniej była to ostatnia szansa na zmierzenie gruza na 1/4 mili na tym setapie.
Lotnisko w sumę nie było jakiejś tragedii tylko z 180 km/h+ trzeba było nieźle zmęczyć hamulce żeby wyhamować
GO BIG OR GO HOME
- Od: 12 wrz 2007, 14:27
- Auto: Silvia power :*
Fura robi wrażenie wizualne, zdecydowanie najbardziej agresywne auto na zlocie. Niestety na mokrym ujawniła się największa słabość tego auta, niemożność przeniesienia mocy na asfalt. Drugie miejsce też jest dla ludzi.
Stała pod ścianą prężąc kakao
dzięki za przejażdżkę
na 1/4 jest super (ale w zakretach robi duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo większe wrażenie
) jeszcze raz dzięki 
no co jak co ale masz racje
prawie sie sklejiłem z szybą jak poszła bokiem 
może i robia takie czasy. ale nie na mokrym xD
może i robia takie czasy. ale nie na mokrym xD
Czemu sprzedajesz? Pojawiło sie cos nowego (4x4?) czy poprostu na coś wolnego zmieniasz?