BMW 528i – 2.8l – E39
ravo napisał(a):Wpadł byś na zlot się pokazać a nie same zdjęcia
Na wiosenny postaram się
ravo napisał(a):dawno Cię nie widziałem
Też się za Tobą stęskniłem

Trochę zły jestem, bo za wymianę chłodnicy skasowali mnie 200zł... 2h roboty z zegarkiem w ręku... Wszystkie materiały moje, tylko robocizna...
f*ck
o boże Mev gdzieś Ty to robił? w centrum serwisowym Alfy romeo? xD
People_Hate_Me napisał(a):Mev gdzieś Ty to robił
Mała edycja powinna być, pojechałem odebrać auto i stanęło na 150zł. Zakładałem widełki między 100, a 150, także jest OK.
PHM – jutro jadę w Twoje okolice
f*ck
Mev, dlaczego Ty lubiąc swój samochód oddajesz go do warsztatu na wymianę chłodnicy?
Przecież to przyjemność zrobić coś przy swoim aucie, a ta operacja była raczej prosta?
No chyba, że oddajesz auto do warsztatu, żeby zmienic koła z jednych na drugie
Ps. Piękne auto
Przecież to przyjemność zrobić coś przy swoim aucie, a ta operacja była raczej prosta?
No chyba, że oddajesz auto do warsztatu, żeby zmienic koła z jednych na drugie
Ps. Piękne auto

Mev a gdzie dokładnie jedziesz?? może uda się spotkać tą Twoją bestie?? 
[img]http://graphic.org.pl/images/jdv1284058723b.gif[/img]
- Od: 17 paź 2009, 16:06
- Auto: Ford Focus mk2 kombi 1.8 TDCi 2005r.
Mev jak będziesz sie krecił po toronto w okolicach 20:00 to sie odezwi sie możemy spiknąć 
Bartek1986 napisał(a):Mev, dlaczego Ty lubiąc swój samochód oddajesz go do warsztatu na wymianę chłodnicy?
Bo nie wiedziałem, że to chłodnica i został tam na lawecie zawieziony od razu gdy usterka wystąpiła
Bartek1986 napisał(a):Piękne auto
Dziękuję
donmarkos1 napisał(a):Mev a gdzie dokładnie jedziesz?? może uda się spotkać tą Twoją bestie
People_Hate_Me napisał(a):Mev jak będziesz sie krecił po toronto w okolicach 20:00 to sie odezwi sie możemy spiknąć
Za późno

f*ck
Mevciu i jak śmiga bumierka? Dzięki za pogaduchy, jak przyjedziesz następnym razem to najlepiej w piątek bo mam wolniejszy dzień i można skoczyć na pizze. Wczoraj znowu skończyłem o 19m'stej. 
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Cukierek napisał(a):Mevciu i jak śmiga bumierka
Lepiej niż na PB... Podejrzewam, że wtryskiwacze od benzyny były już troszkę zasyfione, a teraz nówki. Serio – jestem w szoku, ale jest odczuwalnie lepiej. Głupi przykład: wciśnięcie gazu na max w podłogę podczas ruszenia na "S" – wcześniej po prostu ruszał, a teraz gubi trakcję i albo się kontrola trakcji włącza, albo zaczyna gumę palić
Druga sprawa na 220km w drodze powrotnej (i jechałem przez Toruń i Bydgoszcz, nie obwodnicami) spaliła 25L – jest dobrze
Sprawa trzecia – fajne centrum handlowe jest w Bydgoszczy i przemiła kelnerka w PizzaHut – jak będę na ten przegląd jechać to chyba zahaczę raz jeszcze o to miejsce

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Ostatnio edytowano 7 paź 2010, 09:36 przez Mev, łącznie edytowano 1 raz
f*ck
Mev no to pewnie przez moją mieścine jechałeś i kurcze mogłeś zawitać na kawe
Pozdro
Pozdro
Trochę zły jestem, bo za wymianę chłodnicy skasowali mnie 200zł... 2h roboty z zegarkiem w ręku... Wszystkie materiały moje, tylko robocizna...
Tak więc przy rachunku na 36zł dałem 100zł i powiedziałem, że proszę wydać do 50 to była tak wniebowzięta, że myślałem, że mnie jeszcze na zaplecze zaprosi
BMW – brings me women, broke my wallet

Mev napisał(a):Tak więc przy rachunku na 36zł dałem 100zł i powiedziałem, że proszę wydać do 50 to była tak wniebowzięta, że myślałem, że mnie jeszcze na zaplecze zaprosi
gdybyś powiedział reszty nie trzeba pewnie by tak się stało
- Od: 30 kwi 2008, 13:28
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'
jechales prze kowalewo city?
no i nic nie mówił noooo 
Będziesz zadowolony z ich roboty, Darek z Danielem tak zakładają instalacje że jej nie widać pod maską a to duży plus bo nikt się nie skapnie że jest coś nie tak. Darek tak stroi instalacje że auto lepiej jedzie na LPG niż na PB. Znają się chłopaki na robocie. Pamiętaj o przeglądach i wymianach filtrów co 15kkm a będzie śmigać. 
www.gtrproject.pl
Cukierek napisał(a):auto lepiej jedzie na LPG niż na PB
Zauważyłem to właśnie... Jest to naprawdę odczuwalne!
Na 230km trasy spaliła 25L także jestem zadowolony bo to dokładnie tyle samo co benzyny
Cukierek napisał(a):Darek z Danielem tak zakładają instalacje że jej nie widać pod maską
No sam widziałeś wczoraj, jak to pracuje, jak jeździ, jak wygląda, i jak prezentują się wykresy na kompie, a pod maską praktycznie śladu nie ma
f*ck