BMW 530d (193) 2001r
Dziś widziałem podobną 530d z 2003 tyle że na pełnym wypasie z jasną skórą i dodatkowo z monitorami w zagłówkach u naszych kuzynów którzy naprawiali jej bok po "delikatnym" uderzeniu.
Śliczna jest!
Śliczna jest!
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Cukierek napisał(a):którzy naprawiali
chyba naprawiają
E39 to bardzo fajne autko nie pogardziłbym
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
pomyliłem się!
Ja też, ciemny kolor i jasna skóra no i silnik. Ogólnie nie lubię diesli ale tym mógłbym się zaopiekować!
BratCukierka napisał(a):E39 to bardzo fajne autko zeby nie pogardziłbym
Ja też, ciemny kolor i jasna skóra no i silnik. Ogólnie nie lubię diesli ale tym mógłbym się zaopiekować!
www.gtrproject.pl
Fajna ja od niedawna tez bujam BMW 325i(biała skóra telefon navi MK2) jak Będzie okazja to tez sie pokaże kilka zdjęć.
A czemu sobie nie zmienisz języka w menu na angielski wolisz niemiecki ?
A czemu sobie nie zmienisz języka w menu na angielski wolisz niemiecki ?
- Od: 14 gru 2005, 23:21
- Auto: Xedos 6 BMW E46 325i kombi
Jestem kolejny chorujący, ale póki nie mam rodziny to bym wolał E46 330d może za rok... albo dwa...
A w tym aucie i z tym silnikiem chyba jednak wolałbym automat...
A w tym aucie i z tym silnikiem chyba jednak wolałbym automat...
- Od: 11 maja 2006, 09:00
- Auto: Nysa dizel
LukasKK Jak to zrobić?? Mogłem wgrac pl ale 300zl – to jest bzdura a w ustawieniach mogę zmieniać tylko Italy lub deutschland – bo to włoch
Pajek Ja też bym wybrał automota – oglądałem 7 zanim kupiłem 6 automatów i jeden manual – i wziąłem manuala. Ale manual jednak o 0,8 do 1,0 pali mniej – robie 50 60 tys rocznie 1 l to dla mnie dość dużo
Pozdro dla wszystkich
Pajek Ja też bym wybrał automota – oglądałem 7 zanim kupiłem 6 automatów i jeden manual – i wziąłem manuala. Ale manual jednak o 0,8 do 1,0 pali mniej – robie 50 60 tys rocznie 1 l to dla mnie dość dużo
Pozdro dla wszystkich
- Od: 19 sty 2005, 23:02
- Auto: BMW M3 Audi A6 Mazda6
Z tym softem to można samemu chyba czytałem cos na forum bmw wiem ze na pewno do navi wgrywali ja mam dwa języki czyli dokopałem sie tak jak ty do ustawień i dałem angielski podobno nie jest to taka trudna operacja
http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic. ... i&start=30 tu jest link mi tam nie przeszkadza angielski jak na razie może zmienię na polski ale trochę się boje żeby nic nie zpieprzyć.
A tak na marginesie to można się uśmiać z tego forum bmw dużo przydatnych informacji ale klimat raczej agresywny nie ma to jak mazdaspeed.pl
http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic. ... i&start=30 tu jest link mi tam nie przeszkadza angielski jak na razie może zmienię na polski ale trochę się boje żeby nic nie zpieprzyć.
A tak na marginesie to można się uśmiać z tego forum bmw dużo przydatnych informacji ale klimat raczej agresywny nie ma to jak mazdaspeed.pl
LukasKK napisał(a):tak na marginesie to można się uśmiać z tego forum bmw dużo przydatnych informacji ale klimat raczej agresywny nie ma to jak mazdaspeed.pl zeby
To samo zauważyłem na większości innych forach
sanders napisał(a):To samo zauważyłem na większości innych forach
heheh Na saabie niby jest miło, ale jakoś tak sztywno Wchodzę, jak muszę i staram sie szukać godzinami i znaleźć odpowiedź na pytanie, niż pytać i być zjechany jak u nas " To juz bylo poszukaj"
Powiem wam szczerze że miałem bmw już się wyleczyłem niby wszystko ładnie pięknie!Ale jednak to niemiec ja się zakochałem w japończykach i kupiłem juz 4 tego i chyba narazie tak zostanie może dlatego że miałem motor 1,8 !Ale Piąteczka bardzo ładna:)
SPRZDEAM CZĘŚCI MAZDA 323f 323c FORD PROBE TEL.BEZPOŚREDNIO NA PLAC 602600238
- Od: 1 mar 2007, 21:04
- Auto: TOYOTA AVENSIS
Pewnie ze japonce sa fajne ale musze szczere przyznać ze bmw tez jest na wysokim poziomie moj egzemplarz jest naprawdę ładny i w innym wypadku bym go nie kupił a do tego ma 8 poduszek. Fajny rzędowy 6 cylindrowy silniki Ja z reguły nie kupuje auta słabszego niż poprzednie.
marcinkosky napisał(a):ta Twoja 530 ma silnik R6 czy jaki??
R6
Ooo..wreszcie jakaś następna E39 Też sie zastanawiałem na ta nawi...coby sobie może zamontować...i dla mnie może być po Włosku
W oczekiwaniu na nowy podpis...
Italiano siemka, i powiem ci że porównywalnie z dokładnościa navi e39 jest dokladny jak automapa. Wiadmo ze nie ma 3g ale dokladnośc sie liczy
sanders ile Cię wyniosło ubezpieczenie? OC i AC masz? w jakim TU ?
silnik jedyny słuszny Mój E46 w automacie i 4x4 przy ostrej jeździe bierze 10.5 w mieście. Kolega ma E46 330d w 6 biegowym manualu, wersji 204 konnej, napęd tył – 8,5 litra w mieście. Żyć – nie umierać
- Od: 7 sty 2006, 17:42
- Auto: e46 330xd eMpowered by Jetronik, 6 Mps
OC w mbanku wyszło 470zl i płace w ratach mieisecznych AC +OC 1700.
Jeżeli chodzi o spalanie to rzeczywiście pali jak na tę osiągi bardzo malutko
Jeżeli chodzi o spalanie to rzeczywiście pali jak na tę osiągi bardzo malutko
sanders ładne BMW, miałem okazje zostać przewieziony takim tylko ze w kombi i powiem ze odpycha się to nieziemsko Diesel power!
Tylko ze antenę od CB to bym postawił jednak na dachu. Po pierwsze antena zbiera wszystkie "smieci" z kabiny, a po drugie szasta falami wszystkich pasażerów i kierowce w kabinie.
Tylko ze antenę od CB to bym postawił jednak na dachu. Po pierwsze antena zbiera wszystkie "smieci" z kabiny, a po drugie szasta falami wszystkich pasażerów i kierowce w kabinie.
Ford Sierra 2,9 24v 4x4 Cosworth BOA :) Ta ze śmiercionośnym napędem... ~200 koni, v6, rwd, spalanie 10l lpg, lans, czego chcieć więcej? :D
- Od: 12 kwi 2008, 21:16
- Auto: -Sierra mk2 2.0 dohc –>2,9 24v6 4x4
-Sierra mk2 2.0 dohc
-Sierra mk1 85r. 2.0 ohc – Coupe GT :D
Jakie laczki masz na lato...17? Ja teraz zmieniam stare są już zjechane...miałem 225/45 przód i 245/45 na tyle i ładuje komplet 255/40 17.
W oczekiwaniu na nowy podpis...