Jestem w drużynie: ściągać naklejki

www.mazdaspeed.pl

), przy okazji szyba przygotowana pod aplikację NW z wykorzystaniem Glaco Glass Compound Roll On, po myciu i osuszaniu wpadła NW (Glaco oczywiście, nadal Roll On bo jeszcze nie wyrobiłem 

Auto daje mnóstwo frajdy z jazdy, nie tylko ze względu na osiągi i prowadzenie ale również przez komfort, wyciszenie i wyposażenie (m.in. nagłośnienie) 

Tasman20Wroc napisał(a):Fajne spalanie, a ta pierwsza fotka wygląda jak z katalogu BMW.

Sapphire jest bardziej upierdliwy w aplikacji i nie zachwycił mnie jak na razie trwałością (choć wiadomo jakie warunki teraz panują, potestujemy jak będzie cieplej 

). 5,1l przy jeździe z pustą baterią 

Fabryczne felgi 898M wylądowały do znajomego z Felgi Południe / SOUTH Wheels na renowację z zmianą koloru, który średnio mi leżał – miałem co prawda chęć na złoty w stylu "Frozen Gold" od BMW ale kolor trudny do ogarnięcia w proszku więc stanęło na ciekawym metalicznym graficie, zdecydowanie jaśniejszym niż fabryczny i wykończonym na wysoki połysk. Do tego nowy zestaw OE naklejek M oraz naklejki M Performance na wzór oryginalnego malowania felg
Całość dopełnią nowe dekielki (jeszcze w drodze) oraz komplet opon Michelin Pilot Sport 4S w rozmiarze 225/40R19 / 255/35R19 (ze względu na xDrive i zestaw staggered wybrałem opony z homologacją). Do tego prawdopodobnie wlecą jeszcze dystanse ale to pomierzę na spokojnie jak całość już wyląduje na aucie 

Najbardziej boli koza ale tak zostanie niestety ze względu na baterię.

Sprzęt podpięty z wykorzystaniem oryginalnego Hardwire Kit pod OBD (a więc z obsługą trybu parkingowego, niestety bez opcji detekcji ruchu – dostępne jest normalne nagrywanie, nagrywanie poklatkowe i nagrywanie po wykryciu wstrząsu).

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości