Subaru Impreza STI
Bartek1986 napisał(a):Właśnie jak już o maglach. U mnie przynajmniej w Polsce nic nigdy nie było robione, a z zagranicy przyjechało jako totalna seria, bez ani jednej zmiany. No i ma jakieś 2,6/2,7![]()
Co to oznacza bo ja głupi jestem?
2,6 obrotu ma STI od modelu GD. GT, WRX różnie podają ale koło 3-3,1.
Aftermarkowe -PRS Polanka 2,2 a Quickrack – 2.0
Żeby w GT założyć magiel z STI GD trzeba magiel z STI GD i posiadać oba krzyżaki z których należy wykonać "hybrydę". Najlepiej wejdź pod auto i spójrz na numery. Między maglem 3,1 a 2,6 już czuć naprawdę sporą różnicę.
Evo ma w serii magiel 2,1.... Jednak "diamenty" nie idą na kompromisy
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
No to ja nigdy nie jeździłem z 3,1 to nie wiem
Ale zawsze się dziwiłem jak ludzie narzekali na ilość obrotów, że aż sprawdziłem
Wejdę sprawdzę, ale dopiero w sobotę, bo nie mam kiedy pojechać odebrać auta
Ravo mam nadzieje, że się cieszysz, że zrobiliśmy sobie u Ciebie subarową czaterie
Ale zawsze się dziwiłem jak ludzie narzekali na ilość obrotów, że aż sprawdziłem
Wejdę sprawdzę, ale dopiero w sobotę, bo nie mam kiedy pojechać odebrać auta
Ravo mam nadzieje, że się cieszysz, że zrobiliśmy sobie u Ciebie subarową czaterie
Taaa... Wcale nie wiem o czym mówicie... Ale udaję, że rozumiem... 
Magle, krochmal... Pościel?

Magle, krochmal... Pościel?

Ostatnio edytowano 6 paź 2014, 21:31 przez KMBak, łącznie edytowano 1 raz
-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
Dopóki siedzi na forum subaru i szuka chlapaczy na ebuju jestesmy bezpieczni.
Btw .wchodze na SIP ,dzial"jadę nielegala" ,paczę -zalozyl wątek o STI.wchodze , a tam kubek w kubek to samo co tu.Nygus
copy/paste 
Btw .wchodze na SIP ,dzial"jadę nielegala" ,paczę -zalozyl wątek o STI.wchodze , a tam kubek w kubek to samo co tu.Nygus
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
Jak dla mnie najładniejsza generacja Subaru, jedyny model który bardziej mi się podobał wyglądał chyba identycznie, tylko że miał o jedną parę drzwi mniej a zwał się 22B STi 
Dobra dobra moc mocą, a co się kryje pod tymi złociutkimi bucikami?
Tylko nie mów, że jeden tłoczek z N/A albo mały dwu-tłoczek jak u mnie![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Tylko nie mów, że jeden tłoczek z N/A albo mały dwu-tłoczek jak u mnie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Szkoda, ale to ciągle będzie "type r wanna be". Nawet jak zdobędziesz krótki magiel
Typer to przede wszystkim linia coupe, ktora jest nie do pobicia. O maksymalnym odelżeniu nie wspomnę.
Skoro ten hamulec taki baja to czemu się wszyscy na brembo przesiadają? Umówmy się jest dobry do przemieszczania. Przy grubszej zabawie nawet z dobrą tarczą i klockiem nie daje sobie juz rady.
Zbieraj na to evo a nie kolejną obieraczkę panewek sobie sprawiłeś
Skoro ten hamulec taki baja to czemu się wszyscy na brembo przesiadają? Umówmy się jest dobry do przemieszczania. Przy grubszej zabawie nawet z dobrą tarczą i klockiem nie daje sobie juz rady.
Zbieraj na to evo a nie kolejną obieraczkę panewek sobie sprawiłeś