Honda Civic VII '05 1.4 benz
Niestety, nie jest to 3M, bo stwierdziłem, że jak mi nie będzie pasował odcień to szkoda kasy...
Tajemniczy opis aukcji: "nasze folie są oparte na parametrach 3M"
http://allegro.pl/folia-czerwony-mat-okleina-czerwona-152x50cm-hit-i3597239454.html
Efekt końcowy:

Koło domu bedzie
Niestety, radio okazało się nierozbieralne dla laika, a miało być psiknięte na czarny mat, bo folią nie sposób tego zrobić.
Pewnie na wiosnę pomaluję te plastiki...
Tajemniczy opis aukcji: "nasze folie są oparte na parametrach 3M"

Efekt końcowy:

Koło domu bedzie
Pewnie na wiosnę pomaluję te plastiki...
- Od: 21 lis 2010, 11:30
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 DiTD 18" – Kliknij
Roni thx
Krzemol1994 podoba mi się, chociaż w realu ta czerwień nie jest aż taką żarówą, jest w sam raz
Krzemol1994 podoba mi się, chociaż w realu ta czerwień nie jest aż taką żarówą, jest w sam raz
Thx. Malowanie/oklejanie mam za free, a radio 2 din to minimum 200pln+ramka
może na wiosne, bo brak mi mp3...
Fajnie wyszło mod na + 
Hej fajna honda, miałem taka 1.6 zwykła taka jak ty tylko kolor grafit .Teraz mam 1,4 sport fajne auta załóż sobie stylistykę sport koszt około 1000 zł. Tylko pamiętaj jak chcesz założyć oryginalna kierownice od sporta ,to jest droga sprawa kierownice kupisz tania ale poduszka strasznie droga , Czekam za dalszymi planami ja tak wracam do mazdy teraz będę szukać ta 2002 rok sport 323f pozdrawiam
Dopisano 10 lis 2013, 23:44:
Moja honda parę aut niżej i czarna
zobacz
Dopisano 10 lis 2013, 23:44:
Moja honda parę aut niżej i czarna
- Od: 17 cze 2011, 21:57
- Auto: Honda Civic 1.6 2005 sport
Widziałem

Pakiet sport jest dla mnie drugorzędny, na razie felgi i opony na lato, brama i światło do garażu

Pakiet sport jest dla mnie drugorzędny, na razie felgi i opony na lato, brama i światło do garażu

pawlo1990 napisał(a): wracam do mazdy teraz będę szukać ta 2002 rok sport 323f pozdrawiam
już szukaj dobrego lakiernika bo ruda będzie Cię nawiedzać często.
Honda super taką właśnie chciałbym mieć szkoda tylko że nie wkładali do nich 2.2 i-ctdi tylko 1.7
Powiedz szczerze ten silnik 1.4 daje radę? bo rodzice mają Auris 1.4 i jak nim jadę to się męczę strasznie w 3 osoby to mogę zapomnieć o sprawnym wyprzedzaniu, mój klekot to przy nim szatan.
i to mnie zniechęciło do mazdy, a na młodszy rocznik to mam ważniejsze wydatkiNeonixos666 napisał(a):pawlo1990 napisał(a): wracam do mazdy teraz będę szukać ta 2002 rok sport 323f pozdrawiam
już szukaj dobrego lakiernika bo ruda będzie Cię nawiedzać często.
Szczerze mówiąc to 90KM odrobinkę mało, trzeba ją kręcić pod 5k ale daje radę (jeżdżę z reguły w 2 osoby) Ja tam demonem szos nie jestem i dla mnie wystarczy

Nie mam pojęcia czy auris ma ten sam silnik..
oblivion napisał(a):i to mnie zniechęciło do mazdy, a na młodszy rocznik to mam ważniejsze wydatki
Dokładnie mnie też zniechęciło.
Auris ma 97KM ale nie wiem jaką ma masę. Ogólnie myślałem że auto które ma prawie 100KM lepiej się zbiera ale widać mała pojemność robi swoje, silnik jest tak zestrojony że praktycznie w całym przedziale obrotów ciągnie tak samo, pewnie przyzwyczaiłem się do wyższego Nm i dlatego.
Bez awaryjności życzę
thxNeonixos666 napisał(a):
civic ciągnie lepiej powyżej 3k, jak na tak mały silnik to byłem zaskoczony wsiadając pierwszy raz. Miałem 1.6 nissana i mam wrażenie, że tu jest podobnie (a może lepiej?)...
Widocznie za dużo jazdy dieslem (w pracy i domu) dlatego takie odczucia mam.
Z chęcią bym zamienił Mazdę na taką Hondę, przed liftem szału nie robi ale po lifcie z tymi lampami bardzo ładnie wygląda, szkoda że nie wkładali 2.2 diesla.
Z chęcią bym zamienił Mazdę na taką Hondę, przed liftem szału nie robi ale po lifcie z tymi lampami bardzo ładnie wygląda, szkoda że nie wkładali 2.2 diesla.
Thx, pakowna jest, fakt.
2.0 (200KM
) to wir w baku, a na tym mi nie zależało, wręcz odwrotnie 
2.0 (200KM
oblivion napisał(a):2.0 (200KM )
200KM to Type-R miał... 160 było w "zwykłej" 5-cio drzwiowej wersji
No tak, 5drzwiowej nie wziąłem pod uwagę, a o gazie myślę na wiosnę 
Ma jeździć jak najtaniej i fajnie wyglądać
Ma jeździć jak najtaniej i fajnie wyglądać