Subaru Legacy 94' EJ20
Co prawda ja do LPG nic nie mam, ale taka naklejka jeżdżąc na gazie?
Jakoś jestem w stanie zrozumieć wiernych fanatyków PB, że się śmieją z Diesla, ale jeżdżąc na LPG to chyba nie wypada
Jakoś jestem w stanie zrozumieć wiernych fanatyków PB, że się śmieją z Diesla, ale jeżdżąc na LPG to chyba nie wypada

Benzynowy silnik w gazie, to nadal kultralnie pracujaca jednostka, nie to co diesel. A w subaru byle czego nie montowano
No moze poza, 2.5 w Imprezie ktore juz nie bylo tak dobre jak wczesniejsze 2.0.
Mało bulgotu 
Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
czy ten silnik ma kasowanie luzow zaworowych hydrauliczne czy trzeba bawić sie w jakies plytki itp ? . Ponoc nastepna genracja tej budy w tym silniku ma niby hydraulikę ale nie wiem ile w tym prawdy
-
Pyton162
ale hydraulika to złoo
apropo gazu, to też nie widziałem i się zdziwiłem że na benzynie tak tanio by to subaru jeździło, ale jak dopisałeś że gaz to wszystko stało się jasne.

apropo gazu, to też nie widziałem i się zdziwiłem że na benzynie tak tanio by to subaru jeździło, ale jak dopisałeś że gaz to wszystko stało się jasne.
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
No to Johnny pierwszy w kolejce ? 

Szczerze ? ... nie przywiązuje się już do aut. Jeżeli teraz ktoś chciałby kupić za rozsądne i adekwatne do stanu pieniądze to długo bym sie nie zastanawiał. Zwłaszcza, że w obecnej chwili 2 auto nie jest mi niezbędne.
Sprzedaj, kup Subaru z turbo to się przywiążesz 

Gdyby nie fakt, że właśnie wyłożyłem 1,5kPLN na Hyundaia, to pewnie już rozpocząłbym negocjacje, tak, muszę nieco nim jeszcze pojeździć, bo nikt mi tej kasy przy odsprzedaży nie odda.
Korci mnie to auto........
Korci mnie to auto........
..::Born To Rise Hell::..