Ale komponują się super.
www.mazdaspeed.pl

Właśnie, a ja tu wymyślam gleby itp.Socyopatic napisał(a):To elegancka przednionapedowa dwulitrowka a nie sportowa S-ka czy grubas RS

Danmazda napisał(a):Siadło elegancko Trochę niżej powinna siedzieć, i chyba jakiś nie duży dystans ? Czy tylko mi się tak wydaje...
Na dystans z kolei nie ma miejsca – tył jest idealnie na równi z najbardziej wystającym fragmentem błotnika, z przodu nawet o włos wystaje rant opny zabezpieczający felgę – widać na ostatnich zdjęciach jak tył siedzi Socyopatic napisał(a):Eleganckomoc jest, wygląd jest – szybko Ci to wszystko idzie
KMBak napisał(a):Bardzo elegancko. Trochę brakuje pazura – taki wygląd starszego gentleman'a. Może o to Ci chodziło.
PeKa napisał(a):adło! Delikatny naciąg, jest git malina

stachan napisał(a):To był dobry wybór
! – znów zazdraszczam 
Dalsza realizacja planów zapewne w czerwcu

Używałeś na M6 też tego, czy Soft99 Fusso Coat 12 Months Wax ?Weelkoo napisał(a):Kiwami Extreme Gloss od Soft99

Danmazda napisał(a):Używałeś na M6 też tego, czy Soft99 Fusso Coat 12 Months Wax ?
Pod względem trwałości Fusso bije go na łeb i wydaje mi się, że Fusso lepiej się aplikuje również (tu trzeba się więcej namachać żeby go dotrzeć).

Tak więc czas na mały foto spam na łonie natury na letnich kołach 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości