Dzieki Marcin fotki genialne
Subaru Impreza GT GC8 MY00
ravo, a gdzie urlopujesz? 
Gibsong napisał(a):15,3 to pojedzie pierwsze lepsze 20VT a nie że tylko twój...
gibsong przejechalem sie tylko raz na 1/4 ze strachu przed sprzeglem i z braku obycia z autem, nie chce sie tlumaczyc ile bym wykrecil jak bym startowal z 3-4 razy i mial auto ponad miesiac
aaa 20vt ( zdrowe) na programie objechalem przy dobrym starcie wiec wiem na co stac ten samochod. I jestem pewien, ze zadna seria 20vt nie ma z nim szans. Zreszta pamietam jakie czasy robilo moje 20vt w Ornecie jak tylko kupilem to auto, sprzedajac je urwalem 2s a to chyba kosmiczna roznica na 1/4 zgodzisz sie ?
pawelMX6 napisał(a):ravo, a gdzie urlopujesz?
a roznie
Ja mówię o faktach a Ty o pobożnych życzeniach, zresztą te są bardzo popularne po 1/4, chyba tylko Jacek nie gada o tym jak to mógłby szybko pojechać tylko wziął i pojechał. Reszta trochę lamentuje że jakby chcieli to by pojechali, ciekawe czy zechcą. Po drugie wiesz pewnie że po takich 14,5-14,9 na serii to gaśnie jedna świeczka w skrzyni, ile twoja ma świeczek nie wiemy. Raczej nie jest do pałowania na 1/4 to auto i tyle.
Auto jest tak szybkie jak jego czas a nie opowieści o nim, czy dane techniczne.
Pozdrawiam.
ps. Seryjne 20VT robi 15.6-15.7? niewiele szybciej od niektórych KL-ek...
Auto jest tak szybkie jak jego czas a nie opowieści o nim, czy dane techniczne.
Pozdrawiam.
ps. Seryjne 20VT robi 15.6-15.7? niewiele szybciej od niektórych KL-ek...
Stała pod ścianą prężąc kakao
Gibsong GT AWD znajomego ('98) robi niskie 13stki, wiec ta z lepszym sprzeglem i przyzwyczajeniem kierowcy tez pojdzie lepiej.
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
Ravek ma samochód ze 2 tygodnie wiec nie ma co sie dziwic ze robi "słabe" czasy. do samochodu trzeba sie przyzwyczajic i nauczyć nim jezdzic. wiec dajmu mu troche czasu a pokaże na co stać jego Imprezke :–)
poległem 

'08-'11 Mazda Mx3 klze-T '94 370HP ET12,35@1,0bar
'11-'?? BMW e30 '90 m50b25 ???HP ET??,??@?,?bar :)
Boost is like a crack. Once you go up you won't wanna come down
'11-'?? BMW e30 '90 m50b25 ???HP ET??,??@?,?bar :)
Boost is like a crack. Once you go up you won't wanna come down
- Od: 28 wrz 2005, 07:23
- Auto: Mx3 k8
Mx3 klze
Mx3 klze turbo
E30 M50B25 '90 RIP
Afa Romeo 156 Sportwagon 1,9 jtd
Citroen C4 2.0HDI
Gibsong napisał(a):strasznie wolne
strasznie 15s na 1/4 mili i 6s do setki i 270 pare km/h v max to strasznie wolne
Piszesz czasami takie rzeczy jak bys sie scigal od miesiaca, nie mowie ze ja zjadlem wszystkie rozumy ale zrobilem wiecej km scigajac sie po miescie niz ty pewnie od poczatku zrobienia prawka. Te strasznie wole auto jak twierdzisz 20vt potrafilem wlasnymi i tylko wlasnymi rekami ( wkladajac w to grosze ) zrobic tak ze na zawodach wykrecilo 13.6 z czego nie ukrywam jestem dumny. Zastanow sie czasmi co piszesz
panowie nie kłócić się bo nie pokaże mojego nowego stożka Simoty

- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
Ale nad czym tu się zastanawiać, być może źle dobieram słowa i wyolbrzymiam ale kurde 178 KM w ośce jeździ jak 220 KM. Pozatym jaki czas ma seryjne 20VT bo to się ciągle zmienia w zależności od oczekiwań piszącego.
Bo jak trzeba podkreślić swoje zasługi to ma dwie sekundy gorzej od rekordu ca 15.6 a jak trzeba podkreślić że jednak nie jest szybki to już 15 sek.
Wycieczek personalnych nie skomentuję, owszem mam auto za 900zł ale kupiłem je do nauki skręcania, a przy okazji upalam je sobie na wprost. Nad morzem byłem Mazdą.
Szacunek za urwanie 2 sekund, to na prawdę przepaść.
Szerokości.
Bo jak trzeba podkreślić swoje zasługi to ma dwie sekundy gorzej od rekordu ca 15.6 a jak trzeba podkreślić że jednak nie jest szybki to już 15 sek.
Wycieczek personalnych nie skomentuję, owszem mam auto za 900zł ale kupiłem je do nauki skręcania, a przy okazji upalam je sobie na wprost. Nad morzem byłem Mazdą.
Szacunek za urwanie 2 sekund, to na prawdę przepaść.
Szerokości.
Stała pod ścianą prężąc kakao