Subaru Impreza GF8 WRX STi Limited EJ207 MY00
Na odcinku między Sowińskiego, a Spadochroniarzy? Coś kojarzę
dzięki!

Takie o to coś zamówione 
I nie chodzi mi o białą Impreze

Dopisano 27 lut 2015 16:48:
No i jak mogłem zapomnieć zaprezentować co wisi na lusterku

I nie chodzi mi o białą Impreze
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Dopisano 27 lut 2015 16:48:
No i jak mogłem zapomnieć zaprezentować co wisi na lusterku

Poczułem lato i oto wynik
Teraz pewnie śnieg spadnie na złość hehe

Jest tu Ravo?
Przy okazji całego auta w górze sprawdziłem i u mnie jak się na luzie kręci jednym tylnym kołem to drugie
się kręci w drugą stronę. Opór duży. Co mi to mówi?
Przy okazji całego auta w górze sprawdziłem i u mnie jak się na luzie kręci jednym tylnym kołem to drugie
się kręci w drugą stronę. Opór duży. Co mi to mówi?

Niestety, że nie mam nic więcej oprócz wiska w tylnym dyfrze. Czyli Ty Ravo coś tam masz 

mhm weź podnieś auto jeden niech kręci a drugi sprawdza kluczem dynamometrycznym jakie siły potrzeba aby obrócić koło. Ja jeszcze nie sprawdzałem ale lekko nie idzie 
Ciekaw jestem czy ten Twój jest szybszy od mojego po filmie sądzę, że chyba nie ale ciężko powiedzieć.
Ciekaw jestem czy ten Twój jest szybszy od mojego po filmie sądzę, że chyba nie ale ciężko powiedzieć.
ravo napisał(a):Ciekaw jestem czy ten Twój jest szybszy od mojego po filmie sądzę, że chyba nie ale ciężko powiedzieć.
Jakoś to sprawdzimy

Tak sobie poczytałem od początku i stwierdzam, że to auto jest mega.
No i ten kolor.

No i ten kolor.

-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
Niedługo zabiorę się w końcu za jakiś większy update, ale na razie dodam 3 "stare" zdjęcia 
Auto, żyje, nie psuje się. Jeździ 200km miesięcznie, bo nie ma czasu..

Auto, żyje, nie psuje się. Jeździ 200km miesięcznie, bo nie ma czasu..

Stanęło na tym, że obejrzałem dwa "auta" dawców. Jak zobaczyłem stan plastików i wszystkiego to pomyślałem, że jestem niezrównoważony, że chce ciąć to auto
Zresztą co mi za różnica po, której stronie siedzę jak wyciągam to tylko w nocy się przejechać bo mieście.
No i jak coś to sprzedam w UK za "normalne" pieniądze
Dopisano 13 sie 2015 15:54:
No i jak będę miał chwile czasu, czyli pewnie koło listopada.. to zarejestruje w PL. Niestety z małym patentem ale legalnie

Zresztą co mi za różnica po, której stronie siedzę jak wyciągam to tylko w nocy się przejechać bo mieście.
No i jak coś to sprzedam w UK za "normalne" pieniądze
Dopisano 13 sie 2015 15:54:
No i jak będę miał chwile czasu, czyli pewnie koło listopada.. to zarejestruje w PL. Niestety z małym patentem ale legalnie

- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
Było. Jak będzie chwila to powrzucam filmy i wszystko, ale ogólnie non stop 13,2, najlepiej 13,210.
1/2 baku, 40 kg felgi, palące się nexeny i moim zdaniem pod górę
Kolega 260 konnym Hawkiem robił 14,6. Lexusy ISFy robiły po 13,4, więc czasy nie były optymistyczne
13,5 w dwie osoby, czyli plus 80kg.
STi TypeR Ver 6 na krótszej skrzyni z 78kkm przebiegu zrobił najlepiej 13,9 więc wstydu nie było
Dopisano 13 sie 2015 22:52:
Na ryki wezmę mniej paliwa i może zmienię koła jak będę miał chwile. Będę jeździł, aż zrobię 12,99![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
1/2 baku, 40 kg felgi, palące się nexeny i moim zdaniem pod górę
Kolega 260 konnym Hawkiem robił 14,6. Lexusy ISFy robiły po 13,4, więc czasy nie były optymistyczne

13,5 w dwie osoby, czyli plus 80kg.
STi TypeR Ver 6 na krótszej skrzyni z 78kkm przebiegu zrobił najlepiej 13,9 więc wstydu nie było
Dopisano 13 sie 2015 22:52:
Na ryki wezmę mniej paliwa i może zmienię koła jak będę miał chwile. Będę jeździł, aż zrobię 12,99
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

raczej tak