Subaru Impreza GC EJ20 '99 N/A 125hp
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
Już przyszły,ale są tak duże że stykłyby na robura
mam szablony i będę docinał,ale montaż pewnie na wiosnę bo trza koła ściągać 
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
Nastąpiłstosunek od tyłu w wyniku czego zapiąłem tego przede mną 
Dopisano 04 sty 2015 18:41:
<płacze>
Dopisano 04 sty 2015 18:41:
<płacze>
czyli szkoda calkowita? pewnie naprawa przewyzsza wartosc auta. ale kicha. akcja na skrzyzowaniu przy zmianie swiatla na czerwone?
Jak mi ten samochód podnosi adrenalinę. Wy też się trzęsiecie jak wychodzicie z auta? Bo mnie drżą ręce i cały jakiś roztrzęsiony.
https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 0&t=115720
http://www.youtube.com/watch?v=ZhyGC3jS ... r_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=jj-Hbid ... iwowarczyk
https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 0&t=115720
http://www.youtube.com/watch?v=ZhyGC3jS ... r_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=jj-Hbid ... iwowarczyk
Atam! Idealna okazja do małego liftingu 

Od siebie mogę zaproponować tylną lewą lampę razem z tym srebrnym pod spodem za 20zł plus wysyłka 

Wszystko zalezy od wyceny.
Jak wystarczy to zmiana na saab93 2.0t 1 gen lub volvo 850/v70 2.5n/a
Jak nie to pelen lifting na GTlook plus wnętrze,zawias,hamulce ,sprzęgło i lekki zamach
Dopisano 04 sty 2015 20:13:
Biorę
Jak wystarczy to zmiana na saab93 2.0t 1 gen lub volvo 850/v70 2.5n/a
Jak nie to pelen lifting na GTlook plus wnętrze,zawias,hamulce ,sprzęgło i lekki zamach
Dopisano 04 sty 2015 20:13:
Biorę
dobrze, że podchodzisz do tego w dobrym humorze, ja bym się pewnie popłakał jakby chodziło o xedosa
a faktem jest, że to dobra okazja do zmiany auta lub liftingu istniejącego 
btw: mam znajomego który zajmuje się powiększaniem wypłacanych odszkodowań, pewnie u was też jest ktoś taki, warto skorzystać z jego porad, żeby zmaksymalizować wartość odszkodowania
btw: mam znajomego który zajmuje się powiększaniem wypłacanych odszkodowań, pewnie u was też jest ktoś taki, warto skorzystać z jego porad, żeby zmaksymalizować wartość odszkodowania

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Crenshaw napisał(a):
Ja ostatnio też miałem stuku puku subaru- ale dobrze wypłacili, bez wspomagaczy. Życzę też koledze aby nie było całkowitej, tylko kilka tyś.
Ile % kolega pobiera od pomocy?
Dymian napisz PW jaka szkoda i ile wypłacili?
Zaraz po wycenie dam Ci znać czy biorę
Też tak podchodzę,ale najpierw muszę określić rozmiar szkód.Przede wszystkim czy podlużnice nie dostały9choć wątpię).
w sumie od jakiegoś czasu spoglądam na
http://otomoto.pl/saab-9-3-2-0-turbo-sk ... 22550.html
lub
http://otomoto.pl/volvo-v70-2-4-ben-gaz ... 33707.html
Ale jakoś tak polubiłem tego paskuda i jego bulgot.W sumie za te odszkodowanie zrobię GTlook plus wszystkie eksploatacje(olej,sprzęglo,łożyska,hamulce,rozrząd,zawias) i będzie auto pewne na dłuższy czas.NIe ukrywam że Saab Turbo szybszy i wygodniejszy,ale jednak obawiam się trochę serwisu.No i co AWD to AWD
Dopisano 04 sty 2015 23:39:
Daj namiar na PW,kto to wie...
Dokładnie tak,pewnie patrzyła na zielone na lewoskręcie(my staliśmy na pasie do jazdy na wprost) dała gaz w podłogę i bum.A jechaliśmy w komplecie,dobrze że Karola nie urodziła
Dopisano 05 sty 2015 0:10:
http://otomoto.pl/subaru-impreza-2-2-16 ... 94552.html

Chyba jednak zostanie paskud,a wnętrze nie od Gt tylko.....
Dopisano 05 sty 2015 0:43:
Z podgrzewaiem pupy
Bartek1986 napisał(a):Od siebie mogę zaproponować tylną lewą lampę razem z tym srebrnym pod spodem za 20zł plus wysyłka
Zaraz po wycenie dam Ci znać czy biorę
Bartek1986 napisał(a):Atam! Idealna okazja do małego liftingu
Też tak podchodzę,ale najpierw muszę określić rozmiar szkód.Przede wszystkim czy podlużnice nie dostały9choć wątpię).
w sumie od jakiegoś czasu spoglądam na

lub

Ale jakoś tak polubiłem tego paskuda i jego bulgot.W sumie za te odszkodowanie zrobię GTlook plus wszystkie eksploatacje(olej,sprzęglo,łożyska,hamulce,rozrząd,zawias) i będzie auto pewne na dłuższy czas.NIe ukrywam że Saab Turbo szybszy i wygodniejszy,ale jednak obawiam się trochę serwisu.No i co AWD to AWD
Dopisano 04 sty 2015 23:39:
Crenshaw napisał(a):btw: mam znajomego który zajmuje się powiększaniem wypłacanych odszkodowań, pewnie u was też jest ktoś taki, warto skorzystać z jego porad, żeby zmaksymalizować wartość odszkodowania
Daj namiar na PW,kto to wie...
piwo napisał(a):czyli szkoda calkowita? pewnie naprawa przewyzsza wartosc auta. ale kicha. akcja na skrzyzowaniu przy zmianie swiatla na czerwone?
Dokładnie tak,pewnie patrzyła na zielone na lewoskręcie(my staliśmy na pasie do jazdy na wprost) dała gaz w podłogę i bum.A jechaliśmy w komplecie,dobrze że Karola nie urodziła
Dopisano 05 sty 2015 0:10:

Chyba jednak zostanie paskud,a wnętrze nie od Gt tylko.....
Dopisano 05 sty 2015 0:43:
Z podgrzewaiem pupy
Dymian napisał(a):Ile % kolega pobiera od pomocy?
od kazdej sprawy indywidualnie

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Jeśli nic się nie ''przestawiło'' to będę robił.Wstępnie mam juz wszystkie elementy(maska,klapa,dokładki,zderzaki) z GT w kolorze + JDMowy grill .Całość wyjdzie +– 1200zł.Do tego grzane skórzane stołki za pasztet.Przedni zderzak być może zostawię mój bo dzięki temu że auto zglebione wszystko poszło wyżej i zderzak chyba nie ucierpiał,a ten z GTeka niczym mnie nie urzeka.
Zawsze chciałem saaba turbo,ale jeszcze przyjdzie na niego czas
W sumie Imprezy n/a z tego rocznika i 125hp wychodziły w pakiecie GT seryjnie jako RX sport i do takiego będzie UP
Zawsze chciałem saaba turbo,ale jeszcze przyjdzie na niego czas
W sumie Imprezy n/a z tego rocznika i 125hp wychodziły w pakiecie GT seryjnie jako RX sport i do takiego będzie UP
Oj z tymi Sabinkami nie jest tak kolorowo.
Raz, że kupno takiego za 5-6 koła szybko się mści, dwa saab turbo- zajrzyj na ich forum- trzeba wiedzieć co się chce, a wtedy policzysz ile Cię to wszystko zakosztuje.
Znam historię 8 saabów, głównie 95- jeżeli chodzi o wolnossące, to sprawa jest prostsza, kilku z nich dopadło granie góry, branie oliwy itp.ot normalne sprawy aut już ponad 10letnich z przebiegami 25kkm w górę, jednak turbo- najlepiej szukać 2,3 i swapować dół z 9000, zakuć i masz "niezniszczalne" ponad 300KM w manualu przy modach za kilka tyś lub bezpieczne ~275KM w automacie- mi osobiście to drugie zestawienie strasznie się spodobało, gdybym nie miał parcia na 4x4 (wszystkie auta w domu sukcesywnie z 2x4 zmieniam na 4x4-tylko xed się nie poddaje
) to bym sobie sprawił, bo po jeździe takim zestawieniem banana miałem 3 dni.
Co do mojego subaru- mam legacy- dalej Cię to interesuje? Skoro ja mam z końca 2000r. 2,5 z full wyposażeniem (trochę dopłaty), LPG (parę zł w grę), zdrowymi gumami (wartość w górę), niewiele przekroczony przebieg normatywny(150zł w dół), itd. i takie combo wycenili wyjściowo na 10,5k zł
kup Pan namiastkę zdrowego gacka za mniej jak 13
Więc nie zdziw się jak Twoją sztukę wyjściowo wycenią na jakieś 7-8k zł i z tej wartości będą rzeźbić Ci kwotę dla Ciebie. jedyny masz plus, że pozmieniały się przepisy na korzyść poszkodowanego z początkiem 2015.
Raz, że kupno takiego za 5-6 koła szybko się mści, dwa saab turbo- zajrzyj na ich forum- trzeba wiedzieć co się chce, a wtedy policzysz ile Cię to wszystko zakosztuje.
Znam historię 8 saabów, głównie 95- jeżeli chodzi o wolnossące, to sprawa jest prostsza, kilku z nich dopadło granie góry, branie oliwy itp.ot normalne sprawy aut już ponad 10letnich z przebiegami 25kkm w górę, jednak turbo- najlepiej szukać 2,3 i swapować dół z 9000, zakuć i masz "niezniszczalne" ponad 300KM w manualu przy modach za kilka tyś lub bezpieczne ~275KM w automacie- mi osobiście to drugie zestawienie strasznie się spodobało, gdybym nie miał parcia na 4x4 (wszystkie auta w domu sukcesywnie z 2x4 zmieniam na 4x4-tylko xed się nie poddaje
Co do mojego subaru- mam legacy- dalej Cię to interesuje? Skoro ja mam z końca 2000r. 2,5 z full wyposażeniem (trochę dopłaty), LPG (parę zł w grę), zdrowymi gumami (wartość w górę), niewiele przekroczony przebieg normatywny(150zł w dół), itd. i takie combo wycenili wyjściowo na 10,5k zł

Dymian napisał(a):Co do mojego subaru- mam legacy- dalej Cię to interesuje? Skoro ja mam z końca 2000r. 2,5 z full wyposażeniem (trochę dopłaty), LPG (parę zł w grę), zdrowymi gumami (wartość w górę), niewiele przekroczony przebieg normatywny(150zł w dół), itd. i takie combo wycenili wyjściowo na 10,5k zł kup Pan namiastkę zdrowego gacka za mniej jak 13 Więc nie zdziw się jak Twoją sztukę wyjściowo wycenią na jakieś 7-8k zł i z tej wartości będą rzeźbić Ci kwotę dla Ciebie. jedyny masz plus, że pozmieniały się przepisy na korzyść poszkodowanego z początkiem 2015.
No niezbyt pocieszające,ale jeśli wycenią mi imprezę na 6-7tyś to będę się odwoływał do skutku.8-9k to minimum .Kup zdrowe N/A z 99 LPG za 6-7k
Ja na swoje wyjdę tak czy inaczej.