Ale dzięki za wskazówke

www.mazdaspeed.pl
rafał88 napisał(a):To widzisz jednak roznice są, bo mnie jak niema ladowania to wcale 12.2, jak laduje to az za bardzo.
Ogolem na grupie forda ludzie opisuja ten system jako niechciany. W innych markach wlasnie jest to lepiej rozwiazane. Narazie smigam bez tego , na dluzsza trase podlacze ale na miejscu nie widze sensu uzywania tej inteligencji ecu ;p
Dominator napisał(a):Rafał, Ty masz chyba asystenta parkowania? Korzystałeś z tego, da się tego używać w praktyce? Szukam auta dla żony i rozważam forda ale tylko i wyłącznie wtedy kiedy będzie mieć park assist. Hit czy kit z tym?
Neonixos666 napisał(a):rafał88 napisał(a):To widzisz jednak roznice są, bo mnie jak niema ladowania to wcale 12.2, jak laduje to az za bardzo.
Ogolem na grupie forda ludzie opisuja ten system jako niechciany. W innych markach wlasnie jest to lepiej rozwiazane. Narazie smigam bez tego , na dluzsza trase podlacze ale na miejscu nie widze sensu uzywania tej inteligencji ecu ;p
Jedyną wadą jaką zauważyłem to to że przy niskim ładowaniu np 12.5V światła świecą słabiej jak przy 14,5V i czasem to mocno widać przy hamowaniu że jest jaśniej i dmuchawa szybciej chodzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość