Mazda CX-7 Expression ER L3-VDT 2008
Auto faktycznie bajeczne, podobno jest tylko jedna wersja silnikowa niewiedząc czemu ale zapewne jest to idealny kompromis między spalaniem i mocą. Piękna madzia 
Dlaczego właśnie ona ... bo piękna, niezawodna , niespotykana...
- Od: 4 lut 2009, 13:59
- Auto: Mazda 3 '04
W tym roku dojdzie 2.2 diesel 185KM więc pewnie więcej się ich na drogach pojawigrycha napisał(a):Auto faktycznie bajeczne, podobno jest tylko jedna wersja silnikowa niewiedząc czemu ale zapewne jest to idealny kompromis między spalaniem i mocą. Piękna madzia usmiech
Póki co nie ma problemu. Cały dół jest czarny na szczęście. Pewnie ze 2x w roku ja przetrę.rav3nlord napisał(a):Jak sie sprawuje jasna tapicerka w tym błocie, który miewamy zimą?
radekkm napisał(a):wow,podoba mi sie,ladnie wykonczona
Dokładnie tak, wykończenie mają naprawdę fajne. Jeżdzę dośc często cx-7, bo ojciec kupił 5 mc-y temu właśnie taką. Idzie jak burza, ale do 100km/h moja jest szybsza
My ride's: Renault Espace 2.0 DCI 06' 175KM
Moja M6 --- SOLD
Moja M6 --- SOLD
Heh, wg pomiarów moja idzie 7.6s do setki, wg producenta to samo co u Ciebie 8sbull napisał(a):Idzie jak burza, ale do 100km/h moja jest szybsza oczko
http://www.mazdaspeed.pl/web/mazda/mazd ... le_cx-7_02
domin1979 napisał(a):Heh, wg pomiarów moja idzie 7.6s do setki,
A jak to zmierzyłeś? Rozumiem, że nie było strzelania ze sprzęgła
CX-7 robi piorunujące wrażenie, po prostu piękne auto. Fotki sugerują, że przód jest niezbyt duży, jednak a w rzeczywistości jest bardzo masywny. Rozumiem, że to kwestia ustawienia aparatu
A jakiej jakości jest skóra? Czy się wyciera? Bo ktoś na forum na nią narzekał. Zrób jeszcze kilka fotek wewnątrz, aby ująć większą część wnętrza.

Ja chce takie zegary
A tak serio to bajeczne autko, gratuluje zakupu
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
domin1979 napisał(a):Heh, wg pomiarów moja idzie 7.6s do setki, wg producenta to samo co u Ciebie 8sbull napisał(a):Idzie jak burza, ale do 100km/h moja jest szybsza oczko![]()
Ja was pogodzę. Moje 1.8 jest szybsze od was obu
- Od: 12 wrz 2007, 18:42
- Auto: MG ZS 180 2002r. (kiedyś była Mazda 323F BG 1.8 dohc 168KM)
Ostatnie zdjecie mialo dorabiana winiete? 
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
domin1979 zle wrzuciles
pobawie sie pozniej, ale za ciemne sa brzegi w stosunku do reszty, wyglada nienaturalnie.
A winieta jest dobra, ale niezawsze
A winieta jest dobra, ale niezawsze
Piękne zdjęcia fantastycznego samochodu