Mazda RX-8 FE 13B '04 231HP R3 conversion – G0 MLODY
Wiem jak felga zmienia auto. Przymierzalem juz pare sztuk i te ktore mam NIE SA finalne. Jednak u mnie ma byc wszystko z wysokiej polki
/wcale nie uwazam ze Roty, XXR czy Jap Racing sa zle bo sa zaj***ste ale ja mam inne wybrane juz/ Jednak wazniejsze priorytety zwiazane z Mazda mam teraz
RX8 bedzie urywac dupsko (juz teraz to robi
)
Powiem tak – spojler na tylnej klapie w ogóle mi się nie podoba, ale poza tym meeega ReX
Wygląda po prostu obłędnie po tych modach – akurat w tej budzie "karbony" dodają dużo do designu.

- Od: 29 gru 2014, 22:45
- Auto: Mazda 3 BK Active
Rocznik 2005 (Model 2006)
Hatchback 1.6 MZR 105 KM
Beny napisał(a):Na konsoli folia carbon czy hydrografika?
Ani jedno ani drugie
tomi911 Dzieki!!! Spojler zniknie ale jeszcze nie teraz
Kumpel do swojej e36 348 cabrio daje gdzies elementy gdzie pokrywają je prawdziwym carbonem.Wygląda to zacnie i z tego co pamiętam nie kosztuje fortuny
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Na zdjęciu masz dane .Kumpel za wszystkie elementy z e36 które normalnie sa w jakimś tam drewnie czy innej sklejce zaplacil ok 300zl.(listwa ze ze schowka,wstawki z kierownicy,wstawki z drzwi,wokół lewarka)
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Ciągle mnie męczy ten wątek. Nie dość, że ReX. Nie dość, że niebieski... To jeszcze tak zrobiony. 

-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011