Mazda RX-8 FE 13B-MSP '04
Lato wjechało. Miały być 19nastki z Gjtki ale trafiła się powiedzmy okazja z oponami
(AEZ BRIDGE 8x18 ET38)
W następnym tygodniu wymiana dolnych wahaczy (zamówili też górne i końcówki drążków bo na starych już tego na pewno nie złożą), poduszki powietrzne, pompa paliwa z przewodami. Wszystko na koszt mazdy, akcje serwisowe trzeba nadrobić
(AEZ BRIDGE 8x18 ET38)
W następnym tygodniu wymiana dolnych wahaczy (zamówili też górne i końcówki drążków bo na starych już tego na pewno nie złożą), poduszki powietrzne, pompa paliwa z przewodami. Wszystko na koszt mazdy, akcje serwisowe trzeba nadrobić

Pewnie, akcje jak najbardziej trzeba zrealizować. Ja pierwszy raz byłem na akcji wymiany pompy paliwa, a druga właśnie na wymianie tego inflatora poduchy. Niestety na zawieszenie się nie załapałem. Za młody rocznik 
Tor Poznań zaliczony z czasem 1:58 na oponach MICHELIN Pilot r21 slick.
Ogólnie dzień uważam za udany. Pogoda idealna, dobra opona więc czego było chcieć więcej... Heh odwagi
Jeździłem tak na 80% możliwości. Gdzieś z tyłu głowy jednak fakt że to auto po remoncie zrobiło prawie 5 tyś km sprawiło że złapałem bloka. Na ostatnich 2 sesjach dopiero jakoś się odblokowałem i pojechałem szybciej. Można by hamować później, można by coś z nitką zrobić, można by kręcić ciągle pod odcinkę, można by iść większym ogniem w zakrętach ale wolałem jechać raczej spokojniej i zachowawczo. Kamil świetnie mnie podsumował że od siedzenia w domu po operacji gdzieś mi jaja wcięło
Mam nadzieje że w październiku złamie 1:55
Podziękowania dla ekipy Rev Service (Pikny, Hubert, Gronek) za szybką reakcję i pomoc w usunięciu awarii
Marius dzięki za płyn chłodniczy
Ogólnie dzień uważam za udany. Pogoda idealna, dobra opona więc czego było chcieć więcej... Heh odwagi
Podziękowania dla ekipy Rev Service (Pikny, Hubert, Gronek) za szybką reakcję i pomoc w usunięciu awarii

Marius dzięki za płyn chłodniczy

Ostatnio edytowano 27 lip 2019, 14:40 przez sewo, łącznie edytowano 1 raz