Mazda MX-5 NB '00 1800 Miracle (Sport S)
uuu współczuje... i znam ten ból... załatwili mi bok na parkingu i nawet nikt sie nie przyznał
i też uważam że powinieneś jeśli masz taką możliwość całą... o oryginalność możesz zadbać tak by użyć odpowiedniego lakieru
i zostanie to tylko między mazdowiczami
i też uważam że powinieneś jeśli masz taką możliwość całą... o oryginalność możesz zadbać tak by użyć odpowiedniego lakieru
i zostanie to tylko między mazdowiczami
moje Maleństwo viewtopic.php?f=316&t=133045

Seraf napisał(a):DożywocieGenialnie ! Z Twoim podejściem jestem z tego faktu bardzo zadowolony
![]()
Dziękuję!
Zabiłem swoją Jaszczurkę... :(
- Od: 31 sty 2012, 14:41
- Auto: :(
No i malina. Znowu można się trzaskać. 

-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
Co kto lubi... 
Z efektu lakierowania jestem bardzo zadowolony, szczerze mówiąc wyszło to nawet jeszcze lepiej niż się spodziewałem...
wczoraj sobie jeszcze założyłem na nowo tą dokładkę/spoilerek pod zderzak, brzydko jakoś tak leżała, okazało się że klipsy, które ją mocowały były już trochę podniszczone, a teraz znów jest okej – klipsy są dość uniwersalne, można je dostać w większości sklepów instalacyjnych, albo ze śrubkami – lub jeśli kto woli, w Maździe, zdaje się po 15 złotych, za sztukę (na całą dokładkę potrzeba 4 sztuk).
Z efektu lakierowania jestem bardzo zadowolony, szczerze mówiąc wyszło to nawet jeszcze lepiej niż się spodziewałem...
Jak to zwykle bywa... Nie ma tego złego...
Ja chyba zaczne bajsballa w aucie wozić na tych "nieostrożnych"...

Ja chyba zaczne bajsballa w aucie wozić na tych "nieostrożnych"...
-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
Ze swoją dwa lata młodszą kumpelką:

Błyszczy się jak psu .... 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Moja kochana jaszczurka, dzisiaj złośliwie przepaliła dwie żarówki...
Wymieniłem, ale coś nie trafiłem z kolorami, w stosunku do tej drugiej – tak więc kupiłem komplet porządnych H4 Philipsów, co prawda świecą nieco bardziej na "żółto" niż te, które tam były wcześniej – ale specjalnie mi to nie przeszkadza. Jest dorosłą dziewczynką, nie musi już świecić najjaśniej...
Zobaczymy jeszcze w nocy, i w deszczu – ale przynajmniej już wiem, jak fajnie Mazda w Miacie rozwiązała problem dostawania się pary, wody i zabrudzeń do klosza, bardzo podoba mi się prostota tych reflektorów, no i w moim odczuciu – są naprawdę porządne, skuteczne.
Próg dalej dziurawy, niestety nie dałem rady dać tego zrobić początkiem lipca, tak jak pierwotnie sobie zaplanowałem – ale na pewno musi to zostać zrobione, zanim przyjdzie deszczowa jesień, tylna klapa zostanie już na przyszły rok, trudno.
Letnie, nocne przejażdżki top-down (wieczorne również) są absolutnie niesamowite – uwielbiam to robić, bezwzględnie to uzależnia, a ostatnio nawet zauważyłem, że benzyna...TANIEJE!

Wymieniłem, ale coś nie trafiłem z kolorami, w stosunku do tej drugiej – tak więc kupiłem komplet porządnych H4 Philipsów, co prawda świecą nieco bardziej na "żółto" niż te, które tam były wcześniej – ale specjalnie mi to nie przeszkadza. Jest dorosłą dziewczynką, nie musi już świecić najjaśniej...
Zobaczymy jeszcze w nocy, i w deszczu – ale przynajmniej już wiem, jak fajnie Mazda w Miacie rozwiązała problem dostawania się pary, wody i zabrudzeń do klosza, bardzo podoba mi się prostota tych reflektorów, no i w moim odczuciu – są naprawdę porządne, skuteczne.
Próg dalej dziurawy, niestety nie dałem rady dać tego zrobić początkiem lipca, tak jak pierwotnie sobie zaplanowałem – ale na pewno musi to zostać zrobione, zanim przyjdzie deszczowa jesień, tylna klapa zostanie już na przyszły rok, trudno.
Letnie, nocne przejażdżki top-down (wieczorne również) są absolutnie niesamowite – uwielbiam to robić, bezwzględnie to uzależnia, a ostatnio nawet zauważyłem, że benzyna...TANIEJE!
Porsche911 napisał(a):ostatnio nawet zauważyłem, że benzyna...TANIEJE!
Może jest jeszcze nadzieja dla nas – miłośników motoryzacji.
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
O tak... 
Bardzo bym chciał tak za "3 dychy" móc sobie wieczorami swobodnie polatać...bo teraz to tak za "3 dychy" na 3 razy...
"Albo wystarczy mieć więcej pieniędzy..."
Bardzo bym chciał tak za "3 dychy" móc sobie wieczorami swobodnie polatać...bo teraz to tak za "3 dychy" na 3 razy...

"Albo wystarczy mieć więcej pieniędzy..."

Ślicznota czyściocha...

Uwielbiam ten samochód...
To takie trudne do opisania, i zarazem ciekawe zjawisko – gdy w nocy potrafisz się obudzić, rozejrzeć przez okno po ulicy, wciągnąć na siebie spodnie, koszulkę i wyjść po prostu pojeździć bez celu...
Miatka! <3

Uwielbiam ten samochód...
To takie trudne do opisania, i zarazem ciekawe zjawisko – gdy w nocy potrafisz się obudzić, rozejrzeć przez okno po ulicy, wciągnąć na siebie spodnie, koszulkę i wyjść po prostu pojeździć bez celu...

Miatka! <3
Josh, ślicznie dziękuję za link!
Tak, mieszkam na Podolanach – konkretnie Stary Strzeszyn.
A dziękuję!
Cieszę się, że ktoś to docenia...
Znaczy się człowiek nie jest już anonimowy. Czas zakończyć wyścigi pomiędzy rondami na Podolanach i slajdy wokół nich...
Może kojarzyłbym Twoją Mazdę, gdybym wiedział...jakiej mam wypatrywać?
Tak, mieszkam na Podolanach – konkretnie Stary Strzeszyn.

Josh napisał(a): Widuję Twoją piękną pomykającą czasami na Podolanach, zawsze czysta i błyszcząca
A dziękuję!
Cieszę się, że ktoś to docenia...

Znaczy się człowiek nie jest już anonimowy. Czas zakończyć wyścigi pomiędzy rondami na Podolanach i slajdy wokół nich...

Może kojarzyłbym Twoją Mazdę, gdybym wiedział...jakiej mam wypatrywać?

Porsche911 napisał(a):Może kojarzyłbym Twoją Mazdę, gdybym wiedział...jakiej mam wypatrywać?
Hehe, no moja Mazda, to czarny Ford C-Max, postaram się zwrócić na siebie uwagę, jeśli się będziemy mijać
Porsche911 napisał(a):Znaczy się człowiek nie jest już anonimowy. Czas zakończyć wyścigi pomiędzy rondami na Podolanach i slajdy wokół nich...![]()
Tym bym się nie przejmował
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Josh napisał(a):Hehe, no moja Mazda, to czarny Ford C-Max, postaram się zwrócić na siebie uwagę, jeśli się będziemy mijać
No tak...nie miałem szans!

Josh napisał(a):Tym bym się nie przejmował

Dziękuję i do zobaczenia na ulicach...
W tematach wypatrzyłem, że masz 626?
Porsche911 napisał(a):Uwielbiam ten samochód...
Miatka! <3
Bombowe podejście kolego! Pozdrawiam
- Od: 5 lip 2009, 23:42