Mazda MX-5 NA BP-T '91
pestek twoj post przypominal mi o przeworceniu kartki w kalendarzu masdaspit z czerwca na lipiec
jakos sie przyzwyczailem do "twojej" strony
Rob juz podkop pod bank
Burżuj dwuautowy
:P:P
Dzienx dzienx, krok po kroku cos sie uzbiera
Co wam powiem, to wam powiem ale flock w popielniczce to mega mod
nie moge sie tm nacieszyc, jest taki fajny w dotyku hehehe i telefon ma sie gdzie w koncu podziac 
Grucha_pl napisał(a):Hehe no ładnie ładnie . Ale już przystopuj z tymi modyfikacjami tylko powoli decyduj się na sprzedaż autka dla mnie
Rob juz podkop pod bank
polkar napisał(a):Chciałbym kiedys wszystkie drobne przeznaczyć na gadżety do auta
Burżuj dwuautowy
KyRy napisał(a):Nic tylko pogratulować nowych dodatków
Dzienx dzienx, krok po kroku cos sie uzbiera
Co wam powiem, to wam powiem ale flock w popielniczce to mega mod
Less roof, more fun

Nastąpił ten dlugo oczekiwany dzien gdy stara tapicerka odeszla na zasluzona emeryture
Gdzies wczesniej w tym temacie wrzucilem swoja wizej tejze, mozna porownac i powytykac roznice
Boki sa w czarnej skórze, niebieska nić + moher na siedziskach
kolor – ton jasniejszy od koloru nadwozia, ladnie wspolgra z lakierem ale jednoczesnie odcina sie od otoczenia coby nie pomylic srodka z karoserią
Tak było, czarno, smutno i bez ikry :
A tak jest teraz, na nowo i na moherowo
A tak wyglada trapicerka juz na swoim miejscu :
Na chwile obecna wydaje mi sie , ze wnetrze jest juz ukonczone, ale pewnie tylko mi sie wydaje

Boki sa w czarnej skórze, niebieska nić + moher na siedziskach
Tak było, czarno, smutno i bez ikry :

A tak jest teraz, na nowo i na moherowo

A tak wyglada trapicerka juz na swoim miejscu :

Na chwile obecna wydaje mi sie , ze wnetrze jest juz ukonczone, ale pewnie tylko mi sie wydaje
Less roof, more fun

Swietnie ze soba wspolgra, pelna harmonia! 
bardzo łądnie :d
a pytanie moje dlaczego Power Bassy lepiej wygladają niż grają ? To dobra firma choć seria tych co masz niska , trzeba było pomysleć o DLS albo uD
a pytanie moje dlaczego Power Bassy lepiej wygladają niż grają ? To dobra firma choć seria tych co masz niska , trzeba było pomysleć o DLS albo uD
Sprzedam Amory do Mx-3 przód tył mocowania amortyzatorów
Fiveopac napisał(a):Pyton162 napisał(a):no i kolejne auto dla kobitek ktorym bedzie smigal mezczyzna ,autko ladne ale ja mam inne zdanie na temat tego modelu, pozdro
Specjalnie dla ciebie zmienie płeć.
Gdybys mial okazje przejechac sie tym autem zmienilbys zdanie
Jemu chyba o kolor chodzi
- Od: 13 sty 2006, 16:57
- Auto: MX-5 NA była :9
mlody1921 napisał(a):a pytanie moje dlaczego Power Bassy lepiej wygladają niż grają ? To dobra firma choć seria tych co masz niska , trzeba było pomysleć o DLS albo uD
Moje wywody nt. : http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=37594 juz malo istotne z racji tego, iz zamowilem wyzszy model.
Mev napisał(a):Widzę, że polubiłeś moher język
Moherem Wolska stoi

Globy napisał(a):Swietnie ze soba wspolgra, pelna harmonia! usmiech 2
Dzieki dzieki
karaś napisał(a):ozesz qwa, Pawelku, zajefajnie wnetrze Madzi wyglada, jakos po srodzie odwiedze Ciebie i musze zobaczyc to na zywca zeby
GRATKI
zrob parapetowe to zobaczysz na gały wlasne
Less roof, more fun

Fiveopac napisał(a):zrob parapetowe to zobaczysz na gały wlasne
troszku offtopic ale zadnej parapetowy Five nie bedzie, poszedlbym z torbami pijaki jedne jakbym mial Was zaprosic

a wracajac do tematu, to i tak Ciebie po srodzie odwiedze

no to dobrze ze zaczęły jako tako grać pod wzmakiem ja myśle nad uD w promocji są za 299 z 399
Najlepiej jak pomyślisz kiedyś o zmianie radia
jakaś alpinka albo clarion
P.S bardzo piękna mx-5 widziałem kiedyś podobny kolor w Lublinie z napisami na boku mx-5 srebrnymi
Najlepiej jak pomyślisz kiedyś o zmianie radia
P.S bardzo piękna mx-5 widziałem kiedyś podobny kolor w Lublinie z napisami na boku mx-5 srebrnymi
Sprzedam Amory do Mx-3 przód tył mocowania amortyzatorów
hm, środeczek niczego sobie:) baaardzo dobrze pasuje:) jak z tym moherkiem pod wzgledem "wytarcia" nie okaze sie po 10 000km ze sie zestarzal na całego i zmechocił etc etc.? czy przewidziales to juz i kupiles odrazu 20m2 tego materiału:D?
Karion napisał(a):Fiveopac napisał:
Pyton162 napisał:
no i kolejne auto dla kobitek ktorym bedzie smigal mezczyzna ,autko ladne ale ja mam inne zdanie na temat tego modelu, pozdro
Specjalnie dla ciebie zmienie płeć.
Gdybys mial okazje przejechac sie tym autem zmienilbys zdanie
No tak bo fiat to taki messki samochod(czytaj pedalski)
Five zaje****y srodek na zewnatrz tez piekny to juz mowiłem ale ta polerka to poprostu 7 niebo takich ludzi w klubie nam brakuje co by umnieli zrobić samochód:D
życze powodzenia w dalszych modyfikacjach:)
Zoom-Zoom!
Dziekuje all
Wystawiam moj obecny zestaw na sprzedaz jakby co
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=41588
Radio bedzie zmienione, na 90% bedzie to clarion.
Nie ma prawa
Polecam, bardzo porzadnie trzyma tylek w siedzisku
Dzis kolejny przypływ wyrzucil na brzeg nowy dopieszczacz kierowcy
Poprzedni zestaw, jak juz wspomnailem, jest na sprzedaz tutaj : http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=41588
mlody1921 napisał(a):no to dobrze ze zaczęły jako tako grać pod wzmakiem ja myśle nad uD w promocji są za 299 z 399 usmiech
Najlepiej jak pomyślisz kiedyś o zmianie radia usmiech jakaś alpinka albo clarion
Wystawiam moj obecny zestaw na sprzedaz jakby co
Radio bedzie zmienione, na 90% bedzie to clarion.
trewor napisał(a):hm, środeczek niczego sobie:) baaardzo dobrze pasuje:) jak z tym moherkiem pod wzgledem "wytarcia" nie okaze sie po 10 000km ze sie zestarzal na całego i zmechocił etc etc.?
Nie ma prawa
Dzis kolejny przypływ wyrzucil na brzeg nowy dopieszczacz kierowcy

Poprzedni zestaw, jak juz wspomnailem, jest na sprzedaz tutaj : http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=41588
Less roof, more fun