Mazda MX-5 B6 1990
Żeście się rozpisali...heh wszystko będę robił ale jak się ociepli narazie to nie mam czasu....dzięki za wszystkie wypowiedzi,postaram się do nich dostosować..
..FIVE ciebie jako weterana tej marki obawiałem się najbardziej ,ale nie taki
straszny....KOLA idA wek bija i nie w moim stylu!!!!!!

-
Fasola
te felgi to Titan??
nie alluette czy cos takiego. 900 tak jak stoja do oddania.Pozdrawiam.
GRU napisał(a):czekam na spotkanie i driftowanie język

tylko duzym mlotkiem sie je.......ij. To nie do katowania jest tylko pucowania...
-
Fasola
fasola1980 napisał(a):FIVE ciebie jako weterana tej marki obawiałem się najbardziej ,ale nie taki diabelek straszny....KOLA idA wek bija i nie w moim stylu!!!!
Eee tam, sa plastiki, ktore ladne leza na mxpiatce, twoje progi sa ladne i zderzak tez nie jest przesadzony (no, poza tymi dwoma trojkatami
Daawaj wiecej fotek
Less roof, more fun

205/45/16 za opony nie liczę bo sa takie ze bieżnika za dużo nie ujrzysz,a felga każda mA OBRYSANY RANT OGOLNIE CENA DOBRA JAK ZA 16 ALE TRZEBA TROSZKU POPRACOWAĆ NAD NIMI.
-
Fasola
Five fotki dam jak poskrobie nalepki "sprzedam" i ladnie umyje a po za tym w ogloszeniu bylo napisane ze 110 chyba...
.Pozdrawiam
-
Fasola
no no niezle!!
fajna furka!! ale dokładnie ocenie na spocie w marcu!! he he ale juz mi sie podoba!! pozdrawiam i gratulacje Nabytku!! by odwdzieczyła sie bezawaryjnoscia!! 

Mariusz Pozdrawia....
Bądź odważny. A jeżeli nie jesteś, udawaj, że jesteś. Nikt nie zauważy różnicy.
http://www.youtube.com/watch?v=MF0kKIyT ... re=related
Zastanów się dwa razy zanim zaczniesz robić prawko!
Bądź odważny. A jeżeli nie jesteś, udawaj, że jesteś. Nikt nie zauważy różnicy.
http://www.youtube.com/watch?v=MF0kKIyT ... re=related
Zastanów się dwa razy zanim zaczniesz robić prawko!

- Od: 10 wrz 2007, 21:12
- Auto: Mazda 323C Biała strzała;p
Ładne kupiłeś to autko, znając życie doprowadzisz ją do wyglądu usuwając zbędne gadżety ( co to za faza z tymi skrzelami, widzę już ntą MX-5 z tym
) i dodając własne fanaberie
. Podoba mi się ten zderzak (poza małymi wlocikami) , zawsze mnie wkurzał w MX-5 seryjny robiący z tego auta amfibię 
Tak ma 115 w dowodzie dziś sprawdziłem ,macać ja tez możecie na zlocie ,tylko nie porysować bo
muszę tłumik zmienić bo wali tak o podłogę ze szalu idzie dostać,no i coś zaczęło charczeć w T.L kole,pewno klocuszki trzeba będzie oblookać.

-
Fasola
bajka jest,tak w sekrecie wam powiem ze jak fasol odjezdzal ode mnie,to modliles sie zeby chodnie starczylo(taki waski
) ale dal rade ziomek 
-
GRU
Naklejki zdrapane wszystkie"sprzedam.dulin krakow extrem club" koniec,nawet znaczek mazdy usunąłem,ale nie umyłem i nie mam fotek bo snieżuliło dzisiaj.
-
Fasola