Mazda MX-5 NBFl BP '01
Wygląda naprawde miodnie 
gratki 
kopara mi opadła
piękna jest!!
niech służy... to na następnym zlocie jak się zobaczymy to robimy drifty??
kopara mi opadła
niech służy... to na następnym zlocie jak się zobaczymy to robimy drifty??
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
loockas napisał(a):musisz się tym pokazać na najbliższym zlocie
Zapisałem się na 16go

BratCukierka napisał(a):na następnym zlocie jak się zobaczymy to robimy drifty??
Jak zdążę ogarnąć auto i nauczę się latać bokami pod pełną kontrolą
Póki co MX czeka na nowe hamulce.

Radex napisał(a):piękne wyposażenie wnętrza![]()
![]()
![]()
Dzięki, ale to totalna seria
Co się zmieniło.. Przybyło parę klamotów do auta i zostały zrobione przednie hamulce. Nie obyło się bez komplikacji ( wypadł jeden cylinderek z zacisku, drugi był mocno zapieczony, 2 lżej zapieczone tłoczki itp.) ale wszystko wyczyszczone, złożone z powrotem i działające jak należy
Założyłem klocki Ferodo Premium – komplet przód/tył. Kupiłem je 20 zł drożej od klocków Kashiyama a oba rodzaje miałem w 323 i nie ma ich nawet co porównywać.
Udało się znaleźć oryginalne 15 na zimę. Nie są może idealne ale kupione w cenie stalówek
I rzeczy które zostały po poprzednim aucie a może uda się je zainstalować w MX-ie
Nie wiem czy fotele się zmieszczą. Poza tym oba wymagają prania. No i nie jestem pewien czy czerwone będą pasować do koloru auta. Myślę o niebieskich siedziskach..
Co do kierownicy to planuję ją obszyć na nowo i wymienić klakson. Do sprawdzenia jest kwestia kompatybilności naby i obejścia czujnika airbagu.
Poza tym korzystam jeszcze z pogody, oczywiście top down

już dziś Tobie mówię, że ładowanie innych niż seryjne foteli do mx'a to niezła zabawa... przerabiałem to jakiś czas temu i straciłem troszkę nerwów

- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
Jak możesz to zrób fotki bagażnika, bo zastanawiam się czy starczy miejsca na wyjazd Polska-Niemcy-Anglia dla dwóch osób z bagażem na 1-2 tygodnie. 
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Cukierek napisał(a):Jak możesz to zrób fotki bagażnika, bo zastanawiam się czy starczy miejsca na wyjazd Polska-Niemcy-Anglia dla dwóch osób z bagażem na 1-2 tygodnie.
jak dwoch facetow
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
jak dwie kobiety to polecam cos takiego:

jak jedziesz z zonka to nie wiem... zalezy co chcesz zabierac. wshodza 2 torby, laptop, 4kosmetyczki, troche narzedzi(
ja sie z zona zapakowalem na 2 tygodnie na urlop nad morze – wiec daje rade...
bagaznik ok 140l
Cukierek napisał(a):Jak możesz to zrób fotki bagażnika, bo zastanawiam się czy starczy miejsca na wyjazd Polska-Niemcy-Anglia dla dwóch osób z bagażem na 1-2 tygodnie
Cukierasku, w weekend wrzucę
bartezm napisał(a):a sie z zona zapakowalem na 2 tygodnie na urlop nad morze – wiec daje rade...
Dokładnie takie opinie słyszałem od kilku użytkowników MXów
Wszystko to kwestia odpowiedniego rozmieszczenia, tzw. zarządzanie przestrzenią

P.S.
Namiot złożony w trumienkę (podłużny pokrowiec) lub mały plecak + torba z prowiantem mieszczą się spokojnie na tylnej półeczce za fotelami i nie zasłaniają szyby
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)