Mazda MX-5 NA BP-T '91
witam... i ponownie z moim refleksem
...
nie nie to nie ja z czerwonej miaty... to kolezanka ze srebrnej
pozdrawiam gorąco

-
Gość
kassina napisał(a):witam... i ponownie z moim refleksem ysz ... głupek nie nie to nie ja z czerwonej miaty... to kolezanka ze srebrnej oczko pozdrawiam gorąco
Lepiej pozno niz wcale
Less roof, more fun

kassina napisał(a):witam... i ponownie z moim refleksem ysz ... głupek nie nie to nie ja z czerwonej miaty... to kolezanka ze srebrnej oczko pozdrawiam gorąco
Jak zwykle nieuchwytna
Kolego jakie sa koszty zakupu takiego autka jak kupiłes u naszych zachodnich sąsiadów?pytajnik
Witam, polecam www.mobile.de
Less roof, more fun

popieram wybór auta
bardzo pasuje ten kolor do tego typu auta -Cabrio 
SERWIS GSM ! NAPRAWA TELEFONÓW KOMÓRKOWYCH ! SIMLOCK ! MENU PL ! KODY APARATÓW ITD ! ZAPRASZAM !
MOJA 323F BA 1.8
MOJA 323F BA 1.8
- Od: 19 lut 2006, 11:48
- Auto: 323F BA 1.8 LPG 95r !
piszczyk napisał(a):...do tego typu auta -Cabrio
Roadster jednak
bede lepsze heble, a co z silnikiem , robisz cos w nim czy seria zasilana od czasu do czasu NOS
-
Pyton162
bede lepsze heble, a co z silnikiem , robisz cos w nim czy seria zasilana od czasu do czasu NOS
Wesoly silniczek na razie mi wsytarczy
Less roof, more fun

No ładne hebelki... 
RX-7 FD3S Innocent Blue:
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
Boris86 napisał(a):No ładne hebelki... zeby
Jak uda mi sie dzis kupic jakies zacne klocki to wrzuce fotki z montazu
Kiedys sie zbiore w sobie i dorzuce opis wszystkich obecnych modyfikacji bo troche sie tego nazbierało
Less roof, more fun

...już od jakiegoś czasu wiedziałem, co Paweł knuje
tarczki piękne 
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Pyton162 napisał(a):jaki wzrost mocy po strzale NOS?
DO NOT CALL IT "NOS"
...tak jak nie każde buty sportowe to Adidas
dobra to NX , ale moje pytanie jaki przyrost mocy nadal bez odpowiedzi i jak to jedzie po strzale , jakies porównanie czasow przed i po instlacji , pozdro
-
Pyton162
Tarcze i nowe klocki juz sie docieraja, zdam relacje ze skutecznosci tego duetu
Górna rozporka juz w drodze, bedzie do kompletu z dwoma dolnymi.
Kto to wie? Dysze 50, czyli realnei jakies +43, efekt to pojechana calibra v6...tyle szybkich testow przed drobna awaria wlacznika
teraz czekam na uruchomienie Piotrusiowej pompy i nabicie butli do pelna , wtedy podskocze na hamownie , przedewszystkim zobacze jak wyglada afr i realny zysk kucyków.
Pyton162 napisał(a):dobra to NX , ale moje pytanie jaki przyrost mocy nadal bez odpowiedzi i jak to jedzie po strzale , jakies porównanie czasow przed i po instlacji , pozdro
Kto to wie? Dysze 50, czyli realnei jakies +43, efekt to pojechana calibra v6...tyle szybkich testow przed drobna awaria wlacznika
Less roof, more fun

Pyton162 napisał(a):ciekaw jestem jakie spustoszenie w seryjnym silniku robi taki NX
kwestia dobrania odpowiednich czasów wtrysku, dysz i czujników np. położenia przepustnicy. Dobrze zamontowany i z głową używany podtlenek nie zrobi żadnego spustoszenia, natomiast np źle zestrojony AFR przy turbinie może szybciutko ubić jednostkę
Morder napisał(a):a mierzyłeś się jakimś Gtechem ?
Za wczesnie na pomiary, seryjna cali V6 ma 7,2 do setki wiec wnioskuje ze bylo ponizej 7, pomierzymy zobaczymy, nie wpadlem na to zeby zabrac gtecha na proby uliczne.
Na dzien dzisiejszy instalka czeka zdjeta w garazu na cieplejsze dni, musze ja puscic po stronie kierowcy (byla od pasazera, za blisko przepustnicy byl wtrysk) a i bez zmierzonego afr strach strzelac wiecej niz 35 (pompa paliwa raczej powinna wyrabiac). Na razie musze zadbac o dostosowanie pojazdu do wiekszych predkosci.
Pyton162 napisał(a):ciekaw jestem jakie spustoszenie w seryjnym silniku robi taki NX łoł
Czasami tylko cos splonie pod maską

Less roof, more fun