Fiveopac napisał(a):fotki jzu raz chwalilem ale pochwale jeszcze raz – genailne
Po prostu twarzowe auta
www.mazdaspeed.pl
Fiveopac napisał(a):fotki jzu raz chwalilem ale pochwale jeszcze raz – genailne
bikus napisał(a):sorry ze spytam ale to juz dla mnie nie do pojecia oczko
jak to dziala.. tzn wiem ze od cewki kabel idzie do aparatu zaplonowego (np u mnie przy fabrycznym rozwiazaniu) ale jak to tutaj dziala? bo normalnie kable WN ida od aparatu zap. do swiec... a u Ciebie przy swiecach sa cewki? to jak działa aparat zapłonowy i jak sa podlaczone swiece?
szkodnik_byd napisał(a):no pewnie aparatu zaplonowego brak ;p
BratCukierka napisał(a):Powiadasz Pawełku, że u mnie też coś takiego byś chciał na wiosenkę zrobićpytajnik język zeby
Fiveopac napisał(a):MX-5 nie ma aparatu zaplonowego, tylko moduł elektroniczny,
Fiveopac napisał(a):BratCukierka napisał:
Powiadasz Pawełku, że u mnie też coś takiego byś chciał na wiosenkę zrobićpytajnik język zeby
A kupisz mx5? zeby
Fiveopac napisał(a):BratCukierka napisał:
Powiadasz Pawełku, że u mnie też coś takiego byś chciał na wiosenkę zrobićpytajnik język zeby
A kupisz mx5?
a tak samo jest przy silnikach BP z Mx-3 (tam tez byl 1.6 DOHC BP) albo przy 1.8 323f BA?
a i czy ten 1.8 z MX-5 tylko NB ten cos kolo 140HP tez ma takie rozwiazanie?
fajna i ciekawa spraw takie rozwiazanie... sorry ze tak glowe zawracam ale zaciekawilo mnie to rozwiazanie usmiech
pzdr
Nie mówię, że nie zeby
Pit napisał(a):Brawo, brawo Już nigdy nie będziesz musiał wymieniać przewodów
szkodnik_byd napisał(a):a co ile wymienia sie cewki pytajnik
szkodnik_byd napisał(a):i czy takie mody mozna w innych silnikach mazdy kl stosowac ;p i z ciekawosci droga taka modyfikacja pytajnik
szkodnik_byd napisał(a):moze byc na PW jak Ania czyta forum
Fiveopac napisał(a):...ale akurat ten mod byl bardzo tani, udalo mi sie kupic na allegro komplet cewek w cenie dwoch
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości