P.S nie chcesz sprzedać może tego modelu MX5?
Mazda MX-5 NA BP-T '91
Gratulacje za wynik i wkład włożony w auto.
- Od: 26 paź 2008, 20:55
- Auto: 323c BA 1,5 16v DOHC 95r
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8mQbJk5nQM0&hl=pl&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8mQbJk5nQM0&hl=pl&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
No way
drugi model otrzymała moja lepsza połowa 
Dziękuje wszystkim za gratulacje, bardzo mi miło
plan na rok 2009 zostal przekroczony o 50% :p jakos tak wyszlo.
Troche kilometrow nastukam, trzeab bedzie jakis spot skrecic
Dzięki ale twoje felgi i tak ładniejsze od moich obecnych
Dawidoski napisał(a):P.S nie chcesz sprzedać może tego modelu MX5? język
No way
Dziękuje wszystkim za gratulacje, bardzo mi miło
Pit napisał(a):W imieniu władz Klubu gratuluję i już cieszę się na weekend z NC zeby hehe
Troche kilometrow nastukam, trzeab bedzie jakis spot skrecic
waldez napisał(a):Gratulacje za wynik i wkład włożony w auto.
Dzięki ale twoje felgi i tak ładniejsze od moich obecnych
Less roof, more fun

Gratsy Five, miło zakończyć sezon życiówką
jak rozeta poszła ? Miałeś jakiegoś sensownego pilota ?
jak rozeta poszła ? Miałeś jakiegoś sensownego pilota ?
'08-'11 Mazda Mx3 klze-T '94 370HP ET12,35@1,0bar
'11-'?? BMW e30 '90 m50b25 ???HP ET??,??@?,?bar :)
Boost is like a crack. Once you go up you won't wanna come down
'11-'?? BMW e30 '90 m50b25 ???HP ET??,??@?,?bar :)
Boost is like a crack. Once you go up you won't wanna come down
- Od: 28 wrz 2005, 07:23
- Auto: Mx3 k8
Mx3 klze
Mx3 klze turbo
E30 M50B25 '90 RIP
Afa Romeo 156 Sportwagon 1,9 jtd
Citroen C4 2.0HDI
jak rozeta poszła ? Miałeś jakiegoś sensownego pilota ? zeby
Mimo ze tym razem nie jechalalbys ze mna i moglbym zajac jakies miejsce to wolalem nie ryzykowac zycia Wróbla i podarowalem sobie występ miedzy pachołkami, w sumei dzieki temu mialem przyjemnosc poogladac na trybunie naprawde szybkie auta jak jet car (skromne et 6,9) ...
michi napisał(a):Byłem pewien, że wrócisz z nie jedną nagrodą z tego zlotu i jak widać nie pomyliłem się zeby Ogromne gratulacje oczko
Dzieki za wiare
Less roof, more fun

Pawle gratuluję wyniku i nagród bo należały się za taki wkład w auto! 
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Wow, super czas Fiveopack!
Mysle ze masz Miatę na takim poziomie, ze nawet na polu miedzynarodowym jest jednym z ciekawszych egzemplarzy, gratulacje skutecznosci w dzialaniu i dobrze przemyślanych modów.
Patrzac na ten czas przestaje az tak zalowac ze mnie w Borsku nie bylo – znowu bym zebral.
Mysle ze masz Miatę na takim poziomie, ze nawet na polu miedzynarodowym jest jednym z ciekawszych egzemplarzy, gratulacje skutecznosci w dzialaniu i dobrze przemyślanych modów.
Patrzac na ten czas przestaje az tak zalowac ze mnie w Borsku nie bylo – znowu bym zebral.
- Od: 13 gru 2008, 14:21
- Auto: Type R EP3 04' 245KM
e tam gratju sie naleza zasluzyl ;p
a tak naprawde zobaczymy co przyniesie sezon 2010 i zimowe przemyslenia chlopcow ;p
czas na zmiany tez na pierwszej stronie np przy felgach nie mowiac o przeniesieniu napedu
a tak naprawde zobaczymy co przyniesie sezon 2010 i zimowe przemyslenia chlopcow ;p
czas na zmiany tez na pierwszej stronie np przy felgach nie mowiac o przeniesieniu napedu
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Gratulacje dla frienda mojego Paweła
Chłopców, chłopców... dziś zaczęliśmy myśleć nad zasadą działania sekwencyjnego twin-turbo do FD, a ściślej o podciśnieniach i solenoidach w tym układzie. W sporym uproszczeniu wygląda to tak:
lol
szkodnik_byd napisał(a):a tak naprawde zobaczymy co przyniesie sezon 2010 i zimowe przemyslenia chlopcow ;p
Chłopców, chłopców... dziś zaczęliśmy myśleć nad zasadą działania sekwencyjnego twin-turbo do FD, a ściślej o podciśnieniach i solenoidach w tym układzie. W sporym uproszczeniu wygląda to tak:

lol
ale gejowski obrazek
na parade rownosci sie udajesz czy jak? 
sq2jul napisał(a):ale gejowski obrazekna parade rownosci sie udajesz czy jak?
Nie, podkupiłeś mi bilet na główną platformę
;p nie mowilem o bialym planie 2010 tylko niebieskim 2010
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
szkodnik_byd może własnie to jest pomysł na małe niebieskie
Gratki Five za wyczyn :–)
Gratki Five za wyczyn :–)
Dołączam się do gratulacji, Pawle! Czułem prawdziwą dumę, że mamy Ciebie i Twoją MX-piątkę w Klubie, pisząc relację ze zlotu na Moto.pl.
Piękna pasja, Piękne Auto, gratuluje. Czytałem cały temat i jestem pełen podziwu
Chce pracować tam gdzie Ty to zbuduje cos podobnego
Bo inaczej pozastaje obejrzeć 7 odcinek szybcy i biedni
Pozdrawiam
Chce pracować tam gdzie Ty to zbuduje cos podobnego
Bo inaczej pozastaje obejrzeć 7 odcinek szybcy i biedni
Pozdrawiam
I'm just here for the gasoline.
- Od: 28 cze 2008, 22:11
loockas napisał(a):Wiedziałem, że NC będzie na weekend Twoja. Gratuluje usmiech
Od 16.10 do 19.10 bede grasował w granicach RP
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Adriano_4G napisał(a):Mysle ze masz Miatę na takim poziomie, ze nawet na polu miedzynarodowym jest jednym z ciekawszych egzemplarzy, gratulacje skutecznosci w dzialaniu i dobrze przemyślanych modów.
Patrzac na ten czas przestaje az tak zalowac ze mnie w Borsku nie bylo – znowu bym zebral. oczko
Dwa pierwsze przejazdy byly gorsze, dalbsy rade
e tam gratju sie naleza zasluzyl ;p
Plan na przyszly sezon to wypuscic godnego małolitrażowego następce coby puchar wrocil do bydgoszczy

Niebieski jezdzi lepiej niz plan an ten rok zakładał. Kolejne mody by wejsc na kolejny poziom wymagalyby wlozenie w projekt wartosc kolejenej dobrze utrzymanej NA a to mi sie nie kalkuluje. Czas troche posiedziec na fotelu a nie pod maską
Globy napisał(a):Dołączam się do gratulacji, Pawle! Czułem prawdziwą dumę, że mamy Ciebie i Twoją MX-piątkę w Klubie, pisząc relację ze zlotu na Moto.pl.
A dziękuje P.Prezesie, czuje sie zaszczycony, takze Pana wizytą na XX-leciu

brii napisał(a):Re5pect usmiech
Boyakasha!
porter78th napisał(a):Piękna pasja, Piękne Auto, gratuluje. Czytałem cały temat i jestem pełen podziwu usmiech
Chce pracować tam gdzie Ty to zbuduje cos podobnego język
Bo inaczej pozastae obejrzeć 7 odcinek szybcy i biedni język język
Pozdrawiam usmiech
Heh dzięki to miłe
Less roof, more fun