Zgadza sie, zrobiłem planowaną zyciówkę – 13.569

procedura startowa + flat shift pomogły skrocic czas na cwiartke o prawie 0.3 sekundy. Szkoda, ze tylko mialme 3 próby. Film idzie na serwer yt
Jako ze Mazda Polska sowicie zasponsorowala impreze (darmowy wjazd dla 190x mx5, własne trybuny, pełen catering) to jeszcze sypneła gadgetami i nagrodami za mazdowe konkurencje. W drodze powrtonej bagaznik byl calkiem pelny

Welcomepack obejmowal koszulke, podkladki pod rejestracje, dwie czapki, smycze, cukierierki z logiem mazdy (lol), troche makulatury. Za wygranie dwoch konkurencji, oprocz giftu od sss kolekcja wzbogacila sie o dwie mazdowe torby/plecaki, dwa modele mx5 NC, zegarek MX-5 oraz weekend z najnowszą mazdą MX-5 (tym razem w skali 1:1) z karta paliwową. Szał pał jak dla mnie.
Moze slowo o zlocie z okazji XX-lecia modelu mx-5 powiazanym z Gecko cup. Z calej Polski zjechalo sie 190 mx5 wszystkich generacji w tym dwie orginalne MX-5 mazdaspeed. Niejaki Ozz we wspolpracy z klubem MX-5.pl oraz urzędem miasta warszawa zebrali wszystkei miaty na Placu Bankowym. Aby oczyscic plac z innych pojazodw w nocy i nad ranem odbyla sie akcja odholowywania wszystkiego co nie bylo mazda mx5.
Po zebraniu prawie 200 mazd w jednym miejscu, pod eskortą policji cala kolumna ruszyła na lotnisko bemowo – policjanci blokowali skrzyzowania by cala kolumna mogla przejechac w jednym kawalku. Fajnie jezdzi sie na czerwonych swiatlach .
Na miejscu mielismy swoj odgrodzony plac, wielki namiot z żarciem, piciem i fontanną czekolady :p a na zewnatrz stoisko z grillem , stolikami pod parasolkami i wlasnymi toy-toyami :lol: Do tego mielismy prywatną trybune zaraz przy starcie (pierwsza z brzegu) po prostu impreza doskonała.
Udało mi sie zdobyć 1. miejsce na cwiartce oraz wygrac konkurs na najbardziej odpicowane auto zlotu

Dziękuje bardzo wszystkim głosujacym