wronx napisał(a):cichociemnego mxa.
jasnoniebieskiego
Do okulisty marsz !
www.mazdaspeed.pl
wronx napisał(a):cichociemnego mxa.
radekkm napisał(a):pieknie,jak widac latwo nie bylo,jeszcze raz gratuluje pierwszego miejsca
z kim jechales final??
jakie masz plany??
czy doladowanie jescze wzrosnie??
kiedy bedziesz zakuwal silnik??
radekkm napisał(a):sezon na szpery diabelek
Fiveopac napisał(a):niedlugo beda dwa projekty w ktorych bede maczał palce a ktore podepczą pięty Luksterowi język
8dyb8 napisał(a):czy mi sie wydaje czy ty na 17tkach startujesz?
lukster napisał(a):A ja Ci w sobotę rękę podałem <splunięcie>
lukster napisał(a):Oby Ci zaworek ebc sfiksował zeby
Fiveopac napisał(a):8dyb8 napisał(a):czy mi sie wydaje czy ty na 17tkach startujesz?
16stki z czołguauto prosto z ulicy, dokaldnie takie jakim pojade na wakacje i jakim jezdze na codzien. Walczyc o ułamki sekundy poprzez wybebeszenia mazdy nie wchodzi w gre
i tak Lukster bedzie szysbzy
lukster napisał(a):A ja Ci w sobotę rękę podałem <splunięcie>
No podałes, do tej pory domyc nie moge![]()
![]()
lukster napisał(a):Oby Ci zaworek ebc sfiksował zeby
hehe oby ci sie macierz VE_table odwróciła
jackkpl napisał(a):Oj chlopaki chlopaki, zamiast razem pojechac gdzies na laseczki swoimi super mazdami, to takie tu teksty leca
lukster napisał(a):jackkpl napisał(a):Oj chlopaki chlopaki, zamiast razem pojechac gdzies na laseczki swoimi super mazdami, to takie tu teksty leca
Ja mam żonę, a Five Pita więc sam rozumiesz, że nie wypada
jackkpl napisał(a):A widzisz, od razu zakladasz, ze zona to nie laseczka, i tu cie mam
Fiveopac napisał(a):Niestety nie mam czasu na szykowanie niespodzianek poprawiajacych osiągi, moze na 4 runde srt cos pomodze. Czas odstapić podium lepszym/szybszym druciarzom![]()
Na razie dopracowuje rzeczy na ktore nie mialem czasu siedzac dniami pod maską oraz rozwiazac problem ostatniej nie wymienionej rzeczy w moim pojezdzie. Kto wie, moze to wielkie aluminiowe skrzydło pozwoli urwac 0,4 sekundy na cwiartke
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość