Borys napisał(a):Pytanie, co teraz w planach...KERS?
v8
www.mazdaspeed.pl
lukaszXEDOS6 napisał(a):Byłoby fajnie gdyby nie to, że kilku sekundowe przyjemności mnie nie rajcują. (Xtra szybko = krótko)
Dlatego chciałbym się po cichu zapisać na dłuższą trasę. (min 10km.)
loockas napisał(a): Jestem ciekaw jak będzie wyglądała ćwiartka z waszym udziałem na suchej nawierzchni.
lukster napisał(a):Five, gratuluję. Cieszę się, że mazda nie dała się makaroniarskiej podróbie samochodu językjęzyk
Five, Ty powiedz lepiej kiedy silnik zakuwasz? diabelek btw. fajnie bylo razem wychylic z Toba kielonka w Koninie, bo byl taki jeden co sie nie dal namowic... język
Borys napisał(a):ratuluje autka i wyniku, jeździ i wygląda bosko usmiech Pytanie, co teraz w planach...KERS? język oczko
Fiveopac napisał(a):lukaszXEDOS6 napisał(a):Byłoby fajnie gdyby nie to, że kilku sekundowe przyjemności mnie nie rajcują. (Xtra szybko = krótko)
Dlatego chciałbym się po cichu zapisać na dłuższą trasę. (min 10km.)
Da sie zalatwic po znajomosci
sq2jul napisał(a):to ja, tradycyjnie za Lukaszem ustawiam sie drugi w kolejce
Olka napisał(a):sq2jul napisał(a):to ja, tradycyjnie za Lukaszem ustawiam sie drugi w kolejce
a ja się wbijam na 1st place, bo jakby nie było – kobiety mają pierwszeństwo
sq2jul napisał(a):mamy rownouprawnienie
Olka napisał(a):sorki, Paweł, za OT język
Jacek176 napisał(a):Czy tłoki i korby zostały seryjne? Odprężałeś silnik? Jaki ten silnik ma seryjny stopień sprężania?
People_Hate_Me napisał(a):Fiveopac a ja słyszałem kilka opini że ta Hamownia zaniża wynik. (opinia usłyszana od kilkunastu osobników w Toruniu). Wiec podejrzewam ze masz wiecej Koników język
People_Hate_Me napisał(a):Pit zmieściłeś Sie do MX'a? język no chyba że Fajf otworzył dach to wtedy jest to możliwe :–)
Fiveopac napisał(a):People_Hate_Me napisał(a):Pit zmieściłeś Sie do MX'a? język no chyba że Fajf otworzył dach to wtedy jest to możliwe :–)
Jasne ze bez dachu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości