Longbow czy ja dobrze widzę, że to bliźniacza siostra mojej Madzi? Będziemy musieli się kiedyś umówić na małą sesję zdjęciową w połowie drogi Śrem-Wrocław.
Niestety nie mam sam się naszukałem żeby taka znaleźć. Dzisiaj pogoda trochę dopisała i ogumowałem grila na czarno w przyszłym tygodniu biorę się za lampy
Całkiem dobrze ten grill wygląda Kolega szuka blendy,niestety sa bez chromu. Mi sie z blendą poszczęściło,trafiłem w PL i to z milleni polifcie Lampy na czarno?
Nie wiem czy lampy w czerń to nie będzie przesada- ale poczekam na efekt końcowy i może przy okazji czyszczenia u siebie lamp oddam koledze do przesmarowania na czarno.
sprężyn nie ma ale są na alledrogo za 500zł i jak mnie najdzie ochota to je sobie chyba sprawie Felgi są te same co były felg się przecież nie pozbyłem opona narazie 235/40 ale są już zamówione 225/45.
Po czterech latach posiadania kół od modelu RX-8, troszkę mi się znudziły przymierzałem różne modele, ale ostatecznie padło na 18" LEXY od modelu SC430 Mam też do was pytanie czy ktoś wybiera się na tegoroczny JAPFEST :) Fajnie byłoby wjechać chociaż na jeden dzień kilkoma 9-tkami http://www.japfest.pl