załatwiłem

Dziękuję Wojtek!!! Wielkie dzięki
Dopisano 27 mar 2015, 10:52:Witajcie ponownie ! nie bylo mnie z rok na forum zaczynam przeglądanie tematów i patrze co sie u kogo pozmieniało u mnie też sie pozmieniało i to całkiem sporo

fotorelacja może będzie póżniej a póki co zdradzę co się działo przez ten rok z MAgdaleną

Otóż... od czego by tu zacząć?! w wakacje moje piękne miasto odwiedził radar88, który pomógł mi uruchomić lpg w MAdzi, poustawiał mi podcisnienia w KL'u i po przejechaniu się nią stwierdził ze wszystko gra

następnie przechodziłem głupi okres chęci sprzedaży MAdzi bo to bo tamto... traciłem wene. Przyjechał kupic- niepoważny i stwierdził ze nie chce mojego auta. Wkurzyłem się wymieniłem to co było trzeba wymienić czyli nowy reduktor Zavoli do 280KM i instalacja gazowa zaczela działać tak jak powinna, wymieniłemłosko by napierdzielało niemiłosiernie i zdobyłem nowe motywacje. Znalazłem nową Madzie polifta ktora miała byc do odbudowy ale jej ostateczny cel chyba będa to części narazie nie jestem zdecydowany wiec w razie checi kupna jakiś grató prosze sie wstrzymac:) i zaczalem z niej przekladac fanty do mojej TA z 94

i przezucilem pół zawieszenia, przewody, kupiłem nowe świece DENSO i wszystko to bardzo łądnie wplynelo na zachowanie silnika i kulture pracy. JEzeli chodzi o wnetrze to dorwalem dwa przednie fotele nieporwane sprawne

bo moj fotel juz zaczynal ciezko chodzic, kierownica z polifta niepowycierana, podswiewtlane przyciski od szyb z polifta klamki chrom i przyciski w podsufitce tez chrom. miałem problem kilka miesiecy temu z resetujacym sie komp od gazu i zamki sie samoczynnie loock i unloock

meczylo mnie to az w koncu wpadlem na pomysl zeby pobawic sie z klemami i sie udalo wystarczylo przeczyscic wszsytko i spiśikac wd40 i problem wyparowal

MAdzia dostala bucki z polifta

215/55/16 szkoda ze opony wielosezonowe

ale dają radę

i zadbałem o to zeby nie palila sie zadna kontrolka i zaden czujnik wszystko sprawne tcs abs

fajna sprawa tylko tcs czasami irytuje

jak do tej pory musze jeszcze wymienic wydech

niestety, ale tez wejdzie z polifta razem z katem i sondami a na lato moze przejdzie silnik z polifta

-160 tysiecy przebiegu

u mnie 320000... a teraz czas na małą fotorelację
Dopisano 27 mar 2015, 10:58:zrobilem lampy tyl USA ale musze wstawic tam zarowke 24v zeby slabiuej swiecilo
Dopisano 27 mar 2015, 11:03:a oto aktualne wnetrze oraz dawca:) za kilka dni bedzie jeszcze jedna

łącznie już czwarta

Moja wisniowa, szara- rozłożona juz całkowicie, polift i bedzie zielona z KFem nowym sprzeglem tarczami i sekwencją i felgami 17 cali za ile nie zdradze- zapraszam po fanty z niej

zdjecia podrzuca jak juz bedzie u mnie na podworku
Dopisano 27 mar 2015, 11:07:zapomniałem o car audio spora tuba 1200wat magnata ale ustawiona tak zeby delikatnie dorzucac bas z tylu 6x9 magant- bez zmian, a na przednie drzwi poszly gwizdki z polifta

a na dol w drzwi ori poliftowe glosniki tez dobrze grają

to wsio kazdy glosnik podlaczony pod wzmaka 600watt MAgnata 2 kanaly

a w tej zielonej ktora bede mial za kilka dni jest zajebiaszcze radio bo originalne 2 segmentowe- na dole panel od sterowania zmieniarką w ktorym jest wejscie aux

nigdy dotad nie widzialem 20 letniego radia z auxem

i bede chciał zeby to radio wlasnie u mnie bylo i bylo podlaczone pod wzmaka i to wszsytko

z radia tylko sygnal a moc na glosniki z wzmaka. jakos da sie to zrobic napewno

bo moj chrzestny w Legendzie tak ma wlasnie zrobuone