Mazda Xedos 9 TA KL '99
Moja od dłuższego czasu tylko finisz po zimie i cleaner przed woskiem.
Ozonator 120zl,to koszt płytek i zasilacza. Obudowę i wiatrak(koszt 30zl)miałem.
Jedno auto już zrobione,jest świeżo
Zobaczymy za kilka dni jak wywietrzeje.
Jeszcze w zeszłym roku ozonator kosztował ok 500 zł,a zestaw do samodzielnego złożenia chyba 350zl teraz potaniały. A wszystko na aukcjach to to samo co na aliexpres. Nawet w tych " polskich" są te płytki.
Tu jest wszystko https://www.swiatelka.pl/viewtopic.php? ... c&start=75
Ozonator 120zl,to koszt płytek i zasilacza. Obudowę i wiatrak(koszt 30zl)miałem.
Jedno auto już zrobione,jest świeżo
Zobaczymy za kilka dni jak wywietrzeje.
Jeszcze w zeszłym roku ozonator kosztował ok 500 zł,a zestaw do samodzielnego złożenia chyba 350zl teraz potaniały. A wszystko na aukcjach to to samo co na aliexpres. Nawet w tych " polskich" są te płytki.
Tu jest wszystko https://www.swiatelka.pl/viewtopic.php? ... c&start=75
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Narazie tylko szybki test i porównanie do PowerUp.
Na plus to co w internecie piszą,waga głośność długość przewodu.Szkoda że przycisk blokady jest ukryty pod tą nakładka gliwicy. Więc albo odkręcasz talerz kluczem albo zdejmujesz nakladke i robisz bez niej a masz dostęp do przycisku.
Stabilizacja działa,przy mocnym docisku nie zwalnia.
Więcej napiszę jak zrobię całe auto.
Na plus to co w internecie piszą,waga głośność długość przewodu.Szkoda że przycisk blokady jest ukryty pod tą nakładka gliwicy. Więc albo odkręcasz talerz kluczem albo zdejmujesz nakladke i robisz bez niej a masz dostęp do przycisku.
Stabilizacja działa,przy mocnym docisku nie zwalnia.
Więcej napiszę jak zrobię całe auto.
-
Przemek...
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Podkładu nie widać a świecić się musi
może w maju wpadnie powłoka Unc-r
Kolektory kupiłem,owinąłem bandażem,kupiłem uszczelki a później sprzedałem
jeżdżą w jakimś klze.
Stwierdziłem że nie warto,koszt 1tys a opinie podzielone. Jedni mówią że coś dają inni że trzeba stroic.Do tego w xedzie nie pasują bez przeróbek Wymieniłem tłumiki i mi wystarczy.
Kolektory kupiłem,owinąłem bandażem,kupiłem uszczelki a później sprzedałem

Stwierdziłem że nie warto,koszt 1tys a opinie podzielone. Jedni mówią że coś dają inni że trzeba stroic.Do tego w xedzie nie pasują bez przeróbek Wymieniłem tłumiki i mi wystarczy.
-
Przemek...
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
A czy ten co jest do kupienia pasuje w 100 % do x9
Z tego co mi wiadomo to nie
bo jest do mx6 w kl
Dlatego wole żeby już mi zaprojektowali konkretnie do samochodu, po co kupować coś co nie pasuje i potem to przerabiać
No chyba że o czymś nie wiem