oto folia której używałem, nie wiem czy dobra, bo robiłem coś takiego pierwszy raz w życiu i nie mam porównania
http://allegro.pl/folia-carbon-karbon-3 ... 16263.htmlDemontaż gornych światełek, sterowania szyberdachem, klamek, "drewna" z tunelu środkowego i przycisków od ogrzewania

, to jakieś 15-20 minut, gorzej z przyciskami do szyb, bo trzeba ściągnąć boczki z drzwi i je wykręcić, czyli następny kwadrans, najgorzej się robi przy klamkach i właśnie w owych trzech pojedynczych przełączkach od szyb, bo wg mnie są nierozbieralne – przynajmniej po dobroci – a docięcie i ułożenie folii w tych dołeczkach wymaga..... nie wiem czego, ja oszukiwałem, wcisnąłem ile się dało reszta to czarny spray

. Łatwiej zrobić panel w drzwiach kierowcy niż pozostałe. Także czas demontażu to pikuś, trochę więcej trwa oklejanie, ale to już kwestia umiejętności i wymogów jakościowych
Za tabletem ostatecznie zamontowałem radio na pilota i przelutowałem diodkę odbierającą sygnał z pilota i umieściłem ją w szparce między tabletem a ramką (czarny malusi kwadracik), ale chcąc widzieć nazwę stacji radiowej, nr granej z karty piosenki, ustawienia itd postanowiłem przelutować również wyświetlacz z radia

42 kabelki, lut precyzyjny po obu stronach i przy 37 styku

uwalił się taki jeden mały końcóweczek od wyświetlacza przy samej pupie bez możliwości ponownego przylutowania i teraz nie wszystkie kreseczki mam wyświetlane

.
Muszę kiedyś zerwać folię, nadać obudowie inny kształt i okleić tak żeby wsi nie było.