Autko cudo,widziałem,siedziałem,dotykałem
Ważne ze auto dowiozło cie do domu
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
A ze skrzynia okaże się pewnie jakiś pikuś jak to w życiu bywa.
www.mazdaspeed.pl
sylwo napisał(a):Właśnie wyszedłem od Wieśka widziałem Twoje auto i ...ślady na kostce ulicznej
nocleg mam w Dębicy – spontan
sylwo napisał(a):Mam nadzieję że nowa skrzynia będzie okej...
Marianek napisał(a):Dopiero teraz widzę ile roboty włożyłeś w to auto,trzeba kochać auta żeby tak robić
Autko cudo,widziałem,siedziałem,dotykałem
Ważne ze auto dowiozło cie do domu a potem zawiezie do drugiego domu
A ze skrzynia okaże się pewnie jakiś pikuś jak to w życiu bywa.
radar88 napisał(a):sylwo napisał(a):Właśnie wyszedłem od Wieśka widziałem Twoje auto i ...ślady na kostce ulicznej
Heh widać było skąd zjeżdżałaWiesiek coś zaczął grzebać czy autko stoi
radar88 napisał(a):sylwo napisał(a):Mam nadzieję że nowa skrzynia będzie okej...
Twoja czy moja![]()
sylwo napisał(a):Moja. U Ciebie nadal nie wiadomo co jest?
deejay27 napisał(a):Fajnie Macie tam na połudnu polski, bo blisko do Wieśka ,a ja to nie wiem jak miałbym tam dojechac , o lawecie to juz wg masakra za transport bym zapłacił.
radar88 napisał(a):300km w jedną stronę to nie tak blisko, jeszcze jak omijasz A4 bo szkoda Ci 30zł to jedziesz i jedziesz i jedziesz i jedziesz....
voytecku napisał(a):radar88 napisał(a):300km w jedną stronę to nie tak blisko, jeszcze jak omijasz A4 bo szkoda Ci 30zł to jedziesz i jedziesz i jedziesz i jedziesz....
Ja tez mam 300km w jedna strone, ale za to asfalt od Radomia do prawie samej Debicy jest rowniutki. Tez powoli sie wybieram do Mistrza
Pozdrawiam,
voytecku.
radar88 napisał(a):A co tam będziesz robił u niegoSkrzynka
radar88 napisał(a):Przymierzam się na montaż licznika po FL
voytecku napisał(a):Ktos z mazdaworld.org probowal, ale nie udalo sie, wiec bedziesz pierwszy, jesli Ci sie uda
voytecku napisał(a):Po co Ci ta naklejka na klapie bagaznika?
voytecku napisał(a):PS: Mam nieuzywany zamiennik ktorejs poduszki pod skrzynie (chyba od strony grodzi). Jesli bylbys zainteresowany, to oddam za grosze.
deejay27 napisał(a):Dzieje się grubo widze z autkiem , a czemu wymieniasz chłodnice klimy ?Jakaś nieszczelnosc?
Marianek napisał(a):Widze ostro działasz w temacie,zamiast urlopować walka z autem
sylwo napisał(a):Co tam się ze skrzynią działo w końcu?![]()
Będziesz "Ryczał" w tym roku?
sylwo napisał(a):Ryk(i)owisko
Siwus napisał(a):coraz piekniejszajeszcze jakieś porządne welurowe dywaniki w środku by się przydały
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości