deejay27 napisał(a):nie mając nawet za dobrych warunków do tego
Zobacz sobie w moim temacie jakie są u mnie warunki

Radar lecisz aż miło, u mnie też na tygodniu KL on board, a wnętrze i silnik w bordowej nie ruszony

www.mazdaspeed.pl
deejay27 napisał(a):nie mając nawet za dobrych warunków do tego
deejay27 napisał(a):Czemu ja nie mieszkam gdzieś bliżej Ciebie:)Naprawdę fajnie się to ogląda .Wykonujesz praktycznie sam robotę za którą trzeba położyc konkretne pieniądze , nie mając nawet za dobrych warunków do tego , tylko kawał podwórka i dach nad głową:) Pozdrawiam i życzę radosnych Swiąt i powodzenia w dalszej pracy przy Maździe.
Eklerek323f napisał(a):Radar lecisz aż miło, u mnie też na tygodniu KL on board, a wnętrze i silnik w bordowej nie ruszony
tygrys36 napisał(a):Wszystkiego dobregp Kamilu mialem sie do Ciebie wybrac ale narazie zdrowie nie pozwala.Jeszcze raz wszystliego naj z okazjo świąt o oby nasze Mazdy jezdzily bezawaryjnie
Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
No tak ale rozbierania masz jednak trochę, tyle że dechę w 626 ściąga się pewnie tak łatwo jak w X6, bo ta w X9 to jakieś nieporozumienieEklerek323f napisał(a):U mnie tego problemu nie będzie bo wiązka idzie kompletna z dawcy w sensie cały makaron na podłoge od klapy tył do deskiTrzymam kciuki za powodzenie wrzucania KLa
deejay27 napisał(a):Kupisz kolejną X9 , i bedziesz miał ECU:)
radar88 napisał(a):No tak ale rozbierania masz jednak trochę
tygrys36 napisał(a):Co bedziesz modzil przy tej laluni
Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
Eklerek323f napisał(a):Nie zamierzamy niczego rwać i łamać :d Będzie dobrzeZ MXa jak wyciągaliśmy silnik to nawet nie zdejmowaliśmy zderzaka czy czegokolwiek i ze skrzynią wyszedł
Z Cronosa niby miało być łatwiej bo przodu nie ma a jednak po wytargadniu silnika z cholernie ciężkim automatem buda poszła tak wysoko, że pas przedni był nad miską olejową i go odciągałem innym autem na sznurku na samych tarczach hamulcowych
Ale to cała relacje zdam po zakończonych działaniach w swoim temacie
Eklerek323f napisał(a):Dokładnie, miałem zdjęty zderzak grill i błotniki nic więcejAle dostęp i tak był dobry więc nie trzeba było go zdejmować
Siw-y napisał(a):Z tego co wiem to pas w GE jest spawany i nie da się go zdemontować.
adidom napisał(a):Kiedy ty masz na to czas, szczerze cię podziwiam. Tyle pracy włożone w to i pozostałe auta![]()
Silnik w X9 to chyba z zamkniętymi oczami wymieniasz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość