Mazda Xedos 9/Millenia TA KL '94r.
Rain napisał(a):Czy Xedos ma podgrzewaną przednią szybę na zasadzie takiej jak tylna?
Nie
Siwus – zmien link w podpisie
sq2jul DZIĘKI WIELKIE, komfort narazie jest, amory nie walą, ogółem w zawieszeniu nic nie słychać. Jest ok. Miałeś okazję być pierwszym, który obejrzał auto
piotr_szp miałem się wstrzymać póki poprawek lakierniczych nie zrobię. DZIĘKI!
waldez nie wiem , czy moja Ania pozwoli na sprzedaż, narazie się jej bardziej to auto podoba niż mx
ale któż wie co będzie za dwa lata
poza tym DZIĘKI
piotr_szp miałem się wstrzymać póki poprawek lakierniczych nie zrobię. DZIĘKI!
waldez nie wiem , czy moja Ania pozwoli na sprzedaż, narazie się jej bardziej to auto podoba niż mx

Łuki już nic większego niema
zostały tylko szybsze
Julek – człowiek nietoperzwampir, dlatego widział się z nami pierwszy
zostały tylko szybsze
Julek – człowiek nietoperzwampir, dlatego widział się z nami pierwszy
Ostatnio edytowano 6 sty 2010, 23:43 przez ADHD, łącznie edytowano 1 raz
Mev jutro jadę do Bydgoszczy, ale następnym razem dam znać
ricardo881 też myślałem, że się przesiądę w mx6, ale padło na X9. Dzięki!
sq2jul Zaraz modyfikuję
Rain Dzięki, no uczucie straszne, jeszcze się nie przyzwyczaiłem
ADHD no jak nie ma A 929 HD pamiętasz
ricardo881 też myślałem, że się przesiądę w mx6, ale padło na X9. Dzięki!
sq2jul Zaraz modyfikuję
Rain Dzięki, no uczucie straszne, jeszcze się nie przyzwyczaiłem
ADHD no jak nie ma A 929 HD pamiętasz
Siwus napisał(a):ADHD no jak nie ma A 929 HD pamiętasz
ale nie jest większe, wśrodku jest napewno mniej miejsca (przynajmniej z tyłu)
z zewnątrz pewnie max o ok 8-10 cm
sprawdziłem – 5 cm dłuższa HD
ADHD napisał(a):sprawdziłem – 5 cm dłuższa HD
serio, a wizualnie wydaje się większa.
Szkoda, że kolega Dawid się nie odezwał, bo szczerze mógłbym dać więcej za jego auto, a przy okazji Pozdrowienia dla niego
Siwus gratuluję autka
widzę że nie tylko mnie starość dopadła ;p po zmianie Mx-3 na limuzynę jest nie da się ukryć dziwne uczucie
czasem mi brakuje mx'a
. z drugiej strony komfort jest niesamowity w takim aucie:) i można jechać ... i jechać... i jechać... i jak się wysiada nie ma się kręgosłupa w kawałkach 
nick czyt. Falkon [czyli "Cy się pyta jako Ky"]
- Od: 15 sty 2009, 16:32
- Auto: Smok V8
Falcon Dzięki, trzeba było kupić X9, za to kasę co dałeś za audi mógłbyś miec zaj***ą i wypasioną milennię
pozdrawiam!
Dzięki, środek dzisiaj trochę poczyściłem, więc wygląda o niebo lepiej niż 4 dni temu jak ją kupiłem, ale na wiosnę zrobię wszystko.buczos napisał(a):Siwus gratuluję pięknej komfotowej limuzyny w środku wydaje się bardzo zadbana
pozdrawiam!
Siwus, gratuluję auta... pięknie się prezentuje...wygoda i lux są
bezawaryjnej jazdy 

- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
Siwus napisał(a):Falcon Dzięki, trzeba było kupić X9, za to kasę co dałeś za audi mógłbyś miec zaj***ą i wypasioną milennię język
wiem wiem.. mialem tak zrobic w pierwszym momencie.. ale trafic w mega zadbany okaz to juz troche problem;p musimy kiedys porównac komfort
nick czyt. Falkon [czyli "Cy się pyta jako Ky"]
- Od: 15 sty 2009, 16:32
- Auto: Smok V8
No, Siwus, gratulacje 
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Fiveopac napisał(a):Przycmisz nawet wszystkie S320 ktore przyjezdzaja na nasze spoty
Z tą S-ką to w ogóle jest lipa, bo przyjeżdża sam szofer nią zawsze, bez swojego pracodawcy.
Gratulacje! Sam zastanawiałem się nad X9 ale ostatecznie padło na X6
jak już nacieszę się manualem to następna będzie dziewiątka w automacie
fajna furka 
jak już nacieszę się manualem to następna będzie dziewiątka w automacie
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Dziękuję wszystkim za pozytywne opinie, jak wcześniej pisałem, auto trochę zapuszczone było, po małym czyszczeniu wygląda o niebo lepiej. Fiveopac myśle,że poniżej 18 cali nie zjadę
do S -klasy dużo brakuje, zresztą nie ma co porównywać nawet
KyRy polecam automat, jak pojeździsz kilka godzin, nie będziesz już chciał się przesiadać w manual
KyRy polecam automat, jak pojeździsz kilka godzin, nie będziesz już chciał się przesiadać w manual
no no niezle Ładnie sie prezentuje