Siwus napisał(a):To już jak będziesz jechał do Piotrkowa to zajedź do Włocławka na kawkę
Może się okazać że będę do Łodzi jechał więc w drodze powrotnej chętnie zajrzę
www.mazdaspeed.pl
Siwus napisał(a):To już jak będziesz jechał do Piotrkowa to zajedź do Włocławka na kawkę
jedrzej07 napisał(a):Obawiam się, że chodzi o "mój" Piotrkówczyli Kujawski a nie Trybunalski, nie mam racji??
radar88 napisał(a):A jeszcze wcale nie jest powiedziane że tam nie pojadę do Ciebie przyjacielu![]()
ptaszek775 napisał(a):Limuzyna jest ,
lans jest
bedzie i wygoda
Mieczyslaw napisał(a):PS. bedzie chyba trzeba paczke zrobic niedlugo
Mieczyslaw napisał(a):Nosz kur..a nie gadam z Toba teraz2 to szczyt ale 3 to juz jest nie powiem co
Nie pisz, nie dzwon, nie wysylaj golebi
Eklerek323f napisał(a):Mieczyslaw napisał(a):PS. bedzie chyba trzeba paczke zrobic niedlugo
Całego X9 w częściach chcesz do układanki?
radar88 napisał(a):No to jak Ci mam paczkę wysłać skoro mam się nie odzywać![]()
![]()
radar88 napisał(a):Eklerek323f napisał(a):Całego X9 w częściach chcesz do układanki?
![]()
Puzzle
Mieciu tak lubi, tu puzzelek tu następny.
deejay27 napisał(a):Heh Kamil jesteś normalnie mistrz , też chciałbym z każdą awarią kupic nie częśc tylko całęgo Xeda:) Ale tak naprawdę to coś w tym jest , bo łatwiej czasami jest kupic całego Xeda i miec kupę gratów, którą można gdzieś sprzedac, niż pojedyńczą rzecz która często jest warta tyle co całę auto:)
Pokaż co tam kupiłęś na jakiś fotach lepszej jakości i za dnia.
tygrys36 napisał(a):kamil jednak kupiłeś 3 nie długo ciepło będzie i zabawa na całego
Mieczyslaw napisał(a):Tak jest najlepiej, kupic calego i sobie graty poprzekladac, kombinowac, sprzedac, zostawic. Trzeba sie do tego znac na rzeczy. Xedosow 9 przejezdzajacych gdzies to widzialem chyba 2 w swoim zyciu, reszte na spotach, a on ma 3 wlasneTeraz tylko modzic
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość